2777
2789
ن نمیدونم کی بود..فک کن روشویی گرفته بودن جا برا روشویی نذاشت تو سرویس بیرونی..دستشویی تو حیاط رو دق ...

ببین خیلی ازاین چیزا دست معمارنیس خودمالک این کارزیاد انجام میده ولی خب هستن کسایی هم که واقعا خودخونه ونمارو میزنن خراب میکنن دیدم

هر روز میگفتی؟

آره یه مدت تو قنوت نمازم میخوندم ولی اراده کردیم با شوهرم هر روز بعد نماز صبح بخونیم 

پول داشتیم ولی نمیدونم چرا قسمتمون نمیشد خونه بخریم  و پولمون هم کم بود 

زیر بار قرض و قسطیم ولی تا نمیرفتیم نمیشد خدا رو شکر به گرونی نخوردیم دیگه 

الان هم شب قبل خواب سوره واقعه میخونم واسه رزق وروزی

به قول دوستان انرژی مثبت و شکر گذاری عالیه

کلا ذکر که میگی هر ذکری مهم اینه که خودت بهش ایمان داشته باشی

ان شاالله شما هم زود زود خونه دار میشین

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خونت خوشکله مبارکت باشه . چه اصراری داری باور کنن . کار اونایی که اصرار به ضایع کردن بقیه توی ...

ممنون عزیزم😍

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
شما ده روز پيش دنبال لباس ميگشتي ك چند ماه ديك عقدته چقد زود عقد كردي و خونه و وسايلو دستو پا كردي ...

قرار شد عقد نکنیم چون نصف خانواده هامون نیستن خونه هم که اماده بوده

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عيب نداره چند روز زيك صدات ميزنيم بده حتما اون وقته خوشگل تر هم شده

نه اتفاقا دیگه نمیزارم من خودم و دیگرانی که باور کردم برام مهم هستن نه بقیه حالا هر چه قدرم میخوان بگن مهم نیست برام

اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

لازم نیس حتما مبل داشته باشی عزیزم.بدون مبل خونت خیلی دلبازتر میشه

من آن گلبرگ مغرورم......
منم همین ذکر میگفتم هفتاد مرتبه بعد نماز صبح هم خودم هم شوهرم الان نه ماهه خدارو شکر تو خونه خودمونی ...

سلااام عزیزم

خدااروشکر چقدر خوشحاالل شدم😍😍😍مبااارکتون باشششه

واقعا شرایط خونه دارشدنو داشتین؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلااام عزیزم خدااروشکر چقدر خوشحاالل شدم😍😍😍مبااارکتون باشششه واقعا شرایط خونه دارشدنو داشتین ...

ممنون عزیزم خیلی زود ان شاالله شما هم میری خونه خودت 

صفحه قبل گفتم پول داشتیم  اما کم بود هرچی صبر میکردیم گرونتر میشد 

دیگه وام گرفتیم الان خیلی قسط داریم ولی خدا رو شکر تا الان لنگ نموندیم

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
ممنون عزیزم خیلی زود ان شاالله شما هم میری خونه خودت  صفحه قبل گفتم پول داشتیم  اما کم بو ...

قوربونت عزیزم ان شاءلله،این آرزو رو برا همه دارم،بانفس پاکتون دعامون کنیم،چون شما طعم این لذتو چشدین،

تا به امیدخدا ماهم بیایم عکس خونمون بزاریم😍😍😍

خدارووووشکر،واقعا از خونه دارشدن بقیه خیـــــــلی خوشحال میشم،لطف خدا همیشه تو زندگیامون هست😍😍😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤