2777
2789
بیخیال شید بابا گناه داره اینقدر مطمئنید....یعنی نمیشه عکس خونه عکسی تو نت باشه ..درهرصورت دل نشکنید ...

نه تو تمام سایتای خارجکی نمیشه باشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فایده نداره عجیب مقاومت می‌کنه😓😓😂😂

اره 

چرا؟!😐

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چ جالب خدای من منم این ذکرو به نیت خانه دارشدن میگم ان شاءلله خداازمون قبول کنه ذکر وقل رب انزل ...

منم همین ذکر میگفتم هفتاد مرتبه بعد نماز صبح هم خودم هم شوهرم الان نه ماهه خدارو شکر تو خونه خودمونیم 

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
آره

خوشبختم عزیزم🌷🌷🌷فقط نقشه میکشن یا میتونن مثلا مث عکس پایینی کار کنن؟کسیو میشناسن اینجوری کارکنه اگه میشه بهشون بگید خونه آبجیم ک نماشو هم زد اصلا هیچیش ب دلم ننشست..ن نقشش ن نمای خونش..

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
آره

زمینمون ۱۰×۲۰ شرف آباد..فعلا نمیخوایم بسازیمش گف شاید اگه پول دستش بیاد بریم امامتا اونورا زمین بگیریم..

خوشبختم عزیزم🌷🌷🌷فقط نقشه میکشن یا میتونن مثلا مث عکس پایینی کار کنن؟کسیو میشناسن اینجوری کارکنه ا ...

منم خوشبختم گلم🌸🌸🌸آره عزیزم کارمیکنن تو همین سبکا ببین یه چیزی که تو یاسوج اشکال داره اینه که مالک حاضر نیس واسه کارای معماری خونش ونقشه ونما زیاد پول بده و اینکه هرچی براشون کارکنی مثلا نما میگن سنگ سفید مالک میگه نه من مشکی دوس دارم بدون هماهنگی میره سنگ تیره انتخاب میکنه که کیفیتم نداره بدون اینکه به مهندسش بگه بعد یه چیزایی رو سلیقه ای کارمیکنن یه چیزایی رو طبق نقشه یا مثلا جنس خوب نمیخرن خب خیلی تاثییر بدی میذاره کسایی هم هستن که هم خوب پول خرج میکنن هم طبق نقشه خوب اون کار خیلی خوب درمیاد بعد شوهر من واااقعا رو کاراش حساسه و بادقت کارمیکنه اینکه بالکن خوب بیفته آشپزخونه کجا باشه نورداشته باشه اتاق خوابا مهندس خواهرت نمیدونی فامیلیش چی بود که بگم کاراش چطوره؟

زمینمون ۱۰×۲۰ شرف آباد..فعلا نمیخوایم بسازیمش گف شاید اگه پول دستش بیاد بریم امامتا اونورا زمین بگیر ...

ببین تو عرض10فک کنم بشه یه نمای خوب درآورد واقعا متراژ زمین تو نما تاثیرمثبت داره دیگه...اوه امامتا هم خیلی گرون شدن متاسفانه

منم خوشبختم گلم🌸🌸🌸آره عزیزم کارمیکنن تو همین سبکا ببین یه چیزی که تو یاسوج اشکال داره اینه که مال ...

ن نمیدونم کی بود..فک کن روشویی گرفته بودن جا برا روشویی نذاشت تو سرویس بیرونی..دستشویی تو حیاط رو دقیقا روبرو پذیرایی درست کرده بودن..برا اینکه مثلا آب بره بیرون از حیاط راه بیرون رو نذاشته بودن اصلا داغونه آبجیم خیلی غصه خورده..حالا میگه یه سال تو این خونه میمونم سال بعد میریم یه جای دیگه خونه میسازیم وضع شوهرشم عالیه ..میتونه خوب خرج کنه..