بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبختم عزیزم🌷🌷🌷فقط نقشه میکشن یا میتونن مثلا مث عکس پایینی کار کنن؟کسیو میشناسن اینجوری کارکنه ا ...
منم خوشبختم گلم🌸🌸🌸آره عزیزم کارمیکنن تو همین سبکا ببین یه چیزی که تو یاسوج اشکال داره اینه که مالک حاضر نیس واسه کارای معماری خونش ونقشه ونما زیاد پول بده و اینکه هرچی براشون کارکنی مثلا نما میگن سنگ سفید مالک میگه نه من مشکی دوس دارم بدون هماهنگی میره سنگ تیره انتخاب میکنه که کیفیتم نداره بدون اینکه به مهندسش بگه بعد یه چیزایی رو سلیقه ای کارمیکنن یه چیزایی رو طبق نقشه یا مثلا جنس خوب نمیخرن خب خیلی تاثییر بدی میذاره کسایی هم هستن که هم خوب پول خرج میکنن هم طبق نقشه خوب اون کار خیلی خوب درمیاد بعد شوهر من واااقعا رو کاراش حساسه و بادقت کارمیکنه اینکه بالکن خوب بیفته آشپزخونه کجا باشه نورداشته باشه اتاق خوابا مهندس خواهرت نمیدونی فامیلیش چی بود که بگم کاراش چطوره؟
منم خوشبختم گلم🌸🌸🌸آره عزیزم کارمیکنن تو همین سبکا ببین یه چیزی که تو یاسوج اشکال داره اینه که مال ...
ن نمیدونم کی بود..فک کن روشویی گرفته بودن جا برا روشویی نذاشت تو سرویس بیرونی..دستشویی تو حیاط رو دقیقا روبرو پذیرایی درست کرده بودن..برا اینکه مثلا آب بره بیرون از حیاط راه بیرون رو نذاشته بودن اصلا داغونه آبجیم خیلی غصه خورده..حالا میگه یه سال تو این خونه میمونم سال بعد میریم یه جای دیگه خونه میسازیم وضع شوهرشم عالیه ..میتونه خوب خرج کنه..
برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹