2777
2789

عاشقه میز ناهار خوریتم با مبلت سته یا جدا گرفتی .نشستن روش راحته حس میکنم طاقت وزن سنگین و ندارن.

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشقه میز ناهار خوریتم با مبلت سته یا جدا گرفتی .نشستن روش راحته حس میکنم طاقت وزن سنگین و ندارن.

نه عزیم جدا خریدم نه خیلی راحته

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
قطعا سلیقه بانوی ایرانی زبانزدهمه است ومن تازه عروس به گرد شماهم نمیرسم ممنون میشم نظراتتون روبدونم ...

عزیزم اون سه تا گل.....طبیعی هستن؟اسمشون جیه

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
به خدا نمیتونم برم تو خونه همه اتاقا رو دارن رنگ میزنن بعدشم اخه واقعا دلیلی نداره بیام دروغ بگم خون ...

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😖

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

من قصد دارم خونمو پارکت کنم میخواستم بدونم شما از پارکت راضی هستین ؟ 

سلام عزيزم مال من پاركت لمينت هست

بله عزيزم خوبه راضيم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

خوشگل‌ و گرمه چه فرش خوشگلی 😍

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
همونجا که سه قسمته مثل پنجره میمونه

بابا عکسش نتیه چرا ساده‌ای

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))