2777
2789
سلام ببخشید اینجا میپرسم چند وقت قبل یکی از همسایه هامون کلی اصرار کرد با شوهرتون بیایین خونمون شوهر ...

ببین با همسرت خوب باش و محبتشو جلب کن،

اگر میبینی همسایت آدمه جالبی نیست به همسرت خیلی صریح بگو لطفا دیگه با این آدم رفت  وآمد نکن

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
من دارم سرویس خواب میخرم میشه بگی سرویس خواب دخملت رو از کجا خریدی ؟ و شامل چه چیزایی هست و قیمتش رو ...

سلام عزيزم من دخترم الان يك سالشه 

تقريبا يك سال و دوسه ماه پيش خريدم

از دلاوران گرفتم اون موقع شد ٥ تومن

همينايي ك تو عكسه عزيزم

تخت نوزاد نوجوان ويترين كمد لباس اينه و دراور

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منو صدا کنیاا

منم صدا کنی عزیزم خیلی دوستدارم ببینم.

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
 خانومی یه سوال نمیدونم شما اطلاع دارین یا نه.یه سری شلفای دیواری هستن برای پذیرایی مثلا باکس ه ...

اگر تهران هستین از دلاوران تهیه کنید اگر نه از سایت های اینترنتی مثل دیجی کالا شاید داشته باشن عزیزم

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
بانظرتون موافقم وخودم هم شلوغی رودوست ندارم اما خب چاره ای نبودخانم متاسفانه چشم وهم چشمی اینقدرزیا ...

شما به چشم و هم چشمی اهمیت نده عزیزم، خانومی به خوش سلیقگی شما چیکار داره که عشرت خانومو اقدس خانوم راجع بهش چی میگن، باید یاد بگیریم هر کس زندگی خودش رو داره و به کسی ربطی نداره، شاید اصلا شما دلت بخاد تو خونه خالی زندگی کنی به کسی مربوط نیست

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
ممنونم عزیزم خیییلی.من عاشق این آیات سوره طلاقم. هر کی میخونه یا برام میگه دلم ضعف میره براش

افرین ب ایمان و دل پاکت التماس دعا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من بخاطر یه سری مشکلات نمیتونم کار کنم و در واقع تواناییش رو ندارم. یه مدت کار کردم اما خب بعدش دوسه ...

عزیز شوهرتو خداحفظ کنه اما وقتی حقشو میخورن حتماباید بگیره حقشو.نباید بزاره پایمال شه حقش....این کار مذمومه ! یه جورایی ب گستاخ کردن ظالم و اشاعه حق کشی کمک میکنه...خدایارتون

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس