2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان دعا کنید ماهم خونه دارشیم راحت شیم.خواهش میکنم تو نمازا ودعاهاتون منو یاد کنین. هر روز تو بن ...

الهی بگردم☹☹منم دلم خونه خوب میخواد چهارساله عروسی کردم خونه ام ۴۳ متره با یه بچه.

بیا برای هم دعا کنیم خوته خوب داشته باشیم.

ذکر تو قنوت نماز بگو ( رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین)

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

واقعا ارامش بخشه خونت 😍

مبارکت باشه عزیزم انشالله سالهای سال خوش و خوشحال توش زندگی کنی

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

اگ کسی هست بگین منم عکس خونمو بزارم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
و اينم اتاق دخترم اسي عكسا خيلي دير لود ميشه

چ قشنگه منم تازه واسه دخملم سرویس چوب خریدم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
منو صدا کنیاا

آخ جون بالاخره تو داری عروسی میگیری😁😁

خیلی خوش حال شدم انشا... همه چی به خوبی پیش بره

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

خانوما من معمار هستم و طراح دکوراسیون داخلی اگه دوست دارین بیاین راجع به عکسایی که گذاشتین نظر بدم و بهتون بگم چطوری با چیزای ارزون تر و کوچولو خوشگل کنید خونتونو...

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
خوش بحالت ایشالله آرامش و امنیت توش داشته باشی واسمون دعا کن درمونده شدم دیگه

سلام برید ازمسکن مهربخرید ارزونتره، ۸۰ دارید نهایت وام مسکنم بگیرید

ذکر و دعا و ایه برا خونه دارشدن سرچ کن انجام بده/ موثره و توسل ب امام جواد ع مداومت کن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
با اجازه اسی ببخشید. بچه هااا یعنی همسر منم شغل خوب پیدا میکنه منم ب ارزوهام برسم. هفت سال تو سختی ا ...

عزیز برا رزق و روزی سرچ کن یکسری ذکر دعا سوره عالیه، برا برکت مال، ثروت سرچ کن

مثلا مداومت کن هروز بخون : سوره های مبارکه واقعه/ و بعد بترتیب ذاریات طلاق مزمل انشراح.... توسل ب امام جواد ع کن/ ذکر یا فتاح مداومت

راسی نماز رو باید بخونید و هرغروب۷۰ استغفرالله  گشایش دهندس

برا کار سوره یوسف ع بنویسید مجربه ، اینجوریه

http://www.mahdighorbani.net/?p=990

التماس دعا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
همش شده حسرت. حالم از اینکه ۳۰۰ تومن رو چطور تا سر ماه برسونم ک دیگه از کسی کمک نخوایم بهم میخوره. ه ...

دوستم خوب خودتم مهارتی یادبگیر کار کن اگرمیشه

یه راهی برای افزایش درامد پیدا کنید/ یه عایدی جدید