2777
2789

سلام خانوما کسی اینجا به لطف خداوباذکرگفتن خانه دارشده؟

نذرونیاز

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من ندیدم عزیزم من بعد قضیه مریضی مادرم یخورده که تحقیق کردم متوجه شدم مواد غذایی هامونم دستکاری شده ...

انشاالله  حال مامانت کاملا خوب شه

اره حمایت  نیست چون به نفعشان  هست تراریخته  باشع

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانوما کسی اینجا به لطف خداوباذکرگفتن خانه دارشده؟ نذرونیاز

من خالم چله زیارت عاشورا ورداشت از هیچی خونه خریدن

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

دوستان دعا کنید ماهم خونه دارشیم راحت شیم.خواهش میکنم تو نمازا ودعاهاتون منو یاد کنین.

هر روز تو بنگاها از اینور شهر به اون شهر با یه بچه دوساله...دلم خیلی گرفته.از مستاجری خسته شدم.اشغال ترین خونه ها یه تومن اجاره میخواد...خب شوهرم با شغل ازاد از کجا بیاره تو این بازار...محبور میشیم بریم بیست کیلومتر دورتر از شهر....الان مینویسم اشکم میاد....دعا کنیین خانوما برامون.

اشنا اينجا هست وگرنه با عكسم مشكل ندارم

اها باشه عزززیزم هر طور راحتی😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
من خالم چله زیارت عاشورا ورداشت از هیچی خونه خریدن

میدونی چجوری دوستم؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دوستان دعا کنید ماهم خونه دارشیم راحت شیم.خواهش میکنم تو نمازا ودعاهاتون منو یاد کنین. هر روز تو بن ...

ان شاالله زود زود زود خونه دارشین عزیزم ازته دل دعات کردم

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
انشاالله  حال مامانت کاملا خوب شه اره حمایت  نیست چون به نفعشان  هست تراریخته  ...

افرین دوست گلم که سریع متوجه شدید

دوستان گارد میگیرن انگار تبلیغ میکنم بخدا سودی واسه من نداره

غذایی نوشتم جواب دادن اول املا تو درست کن قضایی درسته😕😯😐بابا منظورم خوارکی هستش😤😥

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید