2777
2789
خیلی سخته ولی رد خور نداره چهل روز باید کلا از گناه دوری کنی تمام واجبات و مو به مو انجام بدی زیارت ...

مرسی عزیزم حاجت رواشی به امیدخدا😍😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید اینجا میپرسم چند وقت قبل یکی از همسایه هامون کلی اصرار کرد با شوهرتون بیایین خونمون شوهرم کلا خوشش نمیاد با غریبه رفت و آمد کنیم چندین بار اصرار کردن و ما رفتیم و مرده مشروب آورد باشوهرم خوردن گذشت چند ماه امشب دوباره اومد دم در به شوهرم گفت بیا در کوچه بشینیم و مشروب بخوریم وشوهرم اومد تو خونه میوه برداشت برد هرچی به‌ش گفتم نرو قبول نکرد گفت بهش گفتم میام زشته الان بگم نمیام بنظرتون چه رفتاری باهاش بکنم اصلا اهل رفیق بازی نیست توی این 7 سال اولین بار هست این اتفاق افتاده الان اومد تو و من کم محلی‌ کردم واونم رفت خوابید 

داشتیم وزن کم میکردیم فهمیدیم بارداریم. 💋💞خداروشکر
حقیقته  واقعا  من برنامش رو دانلود کردم حرفهاش راسته هر کی عمل کنه به نفع خودشه  د ...

ازتون خواهش میکنم پیج دکتر رو معرفی کنید

دارن تلاش میکنن به کشاوزی لطمه وارد نشه ولی حمایت مردم رو لازم دارن

خوبه حداقل یک نفر اینجا خبر داشت اینجور که معلومه کسی خبر نداره

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
چهارده بار یا جواد الائمه بعد از هر نماز خیلیها با این ذکر یکساله خونه دار شدن ان شاءالله خدا قسمت ...

چ جالب خدای من

منم این ذکرو به نیت خانه دارشدن میگم ان شاءلله خداازمون قبول کنه

ذکر وقل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام ببخشید اینجا میپرسم چند وقت قبل یکی از همسایه هامون کلی اصرار کرد با شوهرتون بیایین خونمون شوهر ...

بگو آقای محترم دیگه نیادنبال شوهرم مارو دعوا میندازی😏😏😏یابه زنش بگو 

چجوری؟ بزنم پروفایلم؟ توی تلکررام  و واتس؟

اینجا خیلی بازدید داره همینجوری پست بزارید بنظرم خوبه یا تاپیک بزنیم

به دوستان خانواده هم بگید

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
حروم خدا حلال بشه همینه نزار بره 

قسم خورد آخرین بارمه دیگه نمیرم چون بهش گفتم میام زشته نرم جلوش کم میارم الانم جا خوابمون جدا کردم 

بگو آقای محترم دیگه نیادنبال شوهرم مارو دعوا میندازی😏😏😏یابه زنش بگو 

چجوری بگم و چی بگم دقیقا که زنه هم ناراحت نشه اخه تو شیراز غریبت 

اینجا خیلی بازدید داره همینجوری پست بزارید بنظرم خوبه یا تاپیک بزنیم به دوستان خانواده هم بگید

راستش کم‌حوصله ام بخوام آگاهی بدم  مردم خانواده ام و اطرافیان رو میگم ولی تاپیک نه

میگم شما به درد رهبری تظاهرات ها میخوری😅

یکدفعه یاد این خانمهای فعال خارجی  افتادم