2777
2789

خونت خیلی خوشگله!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

ورودی کجاست؟ خوب بود اگه عکس میداشتین

جلوی تلوزیون کاناپه خوبه هر چند یه خورده بزرگ هست اما میز جلوی کاناپه اصلا خوب نیست با یک یا دوتا میز عسلی طرح های جدید میتونید عوض کنید. حتما برش دارین

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینم خونه ی منه

چقدر زیادی بزرگه!

حوصلت سر نمیره؟

خونه من زیادی کوچیکه!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

جای عسلی های مبلمان پذیرایی رو از کنار میز اصلی عوض کنید

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
من فقط عکس آشپزخونم و تو گوشیم داشتم

your toe 😂😂😂😂

با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بی‌خبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️

عزیزم جلوی ورودی آشپزخونه رو خالی کن وسیله نذار، خونه به نطر کوچیک هست و مبل ها بسیار بزرگ که این اصلا خوب نیست، باید از کاناپه ها و مبل های ساده تر و کوچیکتر استفاده کنید.

اگر به جای شما بودم بوفه رو کلا از داخل خونه حذف میکردم

خوش سلیقه هستین اما باید بگم خونه رو شلوغ کردین، داخل همین عکس تو یه دیوار همزمان تلوزیون و میز نهار ...

بانظرتون موافقم وخودم هم شلوغی رودوست ندارم

اما خب چاره ای نبودخانم متاسفانه چشم وهم چشمی اینقدرزیادشده که همه باذره بین جهیزیه ی عروس روزیرنظر دارن وگرنه به خاطر فضای کم اصلا میزنهارخوری توخونمون کاربرد نداره

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
عزیزم جلوی ورودی آشپزخونه رو خالی کن وسیله نذار، خونه به نطر کوچیک هست و مبل ها بسیار بزرگ که این اص ...

خودم از قصد گذاشتم مبلارو ک جدا شه مهمون میاد زیاد راحت نیستم حداقل اینجوری یکم محفوظ تره من از کل خونه نذاشتم میز نهار خوری و کنسول اون ور سالنمه خونم ۷۵ متره 

قسمت نهارخوری رو خیلی خوب جدا کردین جای کاناپه و تلویزیون خیلی خوب هست البته خونه هم اصولی تر ساخته ...

سلام عزيزم

ممنون خانومي از اينكه نظرتو گذاشتي

من جهيزيم مال ٥ سال پيشه

اون موقع اين رنگ بورس بود

الانم ك دخترم كوچيكه انشاءالله يكم بزرگتر بشه تصميم دارم مبلامو رنگشو روشن كنم

ولي قاباي روي ديوارو عوض ميكنم چشم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
عزیزم جلوی ورودی آشپزخونه رو خالی کن وسیله نذار، خونه به نطر کوچیک هست و مبل ها بسیار بزرگ که این اص ...

خانومی یه سوال نمیدونم شما اطلاع دارین یا نه.یه سری شلفای دیواری هستن برای پذیرایی مثلا باکس های ساده ۳ تااز کوچیک به بزرگ اونا رو از کجا میتونم تهیه کنم؟باید سفارش بدم برام بسازن؟کجا؟