2777
2789
عنوان

چرا ؟؟؟؟؟

76 بازدید | 10 پست

خانمهای گلم اخه چرا ؟

چرا تاپیک منفی و جواب منفی 

چرا تا یه نفر تقاضای راهنمایی داره و از کسی رنجیده همه میان میگن بزن لهش کن و جواب دندون شکن بده و محل سگ نده و .....

مگه شما خبر دارید چی شده شما فقط یکطرف قضیه میفهمید 

و حالا اون شخص اگه دانا نباشه اون هم کارهایی که شما گفتید انجام میده و بدتر میشه وضعیت 

ادم باید همیشه سعی کنه رابطه را خوب کنه 

واقعا خوشم میاد از معدود خانمهای متشخصی که درست راهنمایی میکنن و به صلح میکشونن 

کمی به خودمون بیاییم و خدا را هم در نظر بگیریم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قشنگ گفتید و لذت بردم. قضاوت نمیکنم مون در این جایگاه نیستم ولی خب حسم میگه وقتی کسی این جور تاپیکا رو میخونه با استادتر همزادپنداری میکنه و خودش رو جای اون قرار میده حالا اگه مثل شما باشه که کمک میکنه و تگه نباشه و تند مزاج سعی میکنه از اون طریق کمکش کنه.

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

وقتی میگه جای من باشید چیکار میکنید...ما هم نظرمون رو میگیم...یعنی چی خدا رو در نظر بگیرید.؟! یعنی بی خداییم؟!

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

ما داریم یه طرف قضیه را میبینیم .... پس درست نیست حق کامل را به راوی بدهیم 

همیشه راوی داستان بدی های طرف مقابل بزرگ و خودش را کاملا مظلوم نشون میده طوری که ادم حس میکنه یه نفر نشسته و همه مخصوصا مادر شوهر و قوم شوهر ریختن سرش و دارن میزنن و اون کاملا ساکت و ... 

وقتی میگه جای من باشید چیکار میکنید...ما هم نظرمون رو میگیم...یعنی چی خدا رو در نظر بگیرید.؟! یعنی ب ...

عزیزم شرمنده توهین نکردم فقط میگم ما نمیدونیم حرف طرف مقابلش چیه و اون چه کاری کرده که مصوب خشم از طرف مقابل بوده پس چون نصفه و نیمه میفهمیم داستان را باید بخاطر همین نباید یکطرفه قضاوت کنیم و بگیم برو بزن لهش کن و .... باید بگیم تو سعی کن خوبی کنی و مثبت ببینی و ... شاید تو  اشتباه میکنی و ...

عزیزم شرمنده توهین نکردم فقط میگم ما نمیدونیم حرف طرف مقابلش چیه و اون چه کاری کرده که مصوب خشم از ط ...

همینطوره. ..طرف مقابل نصفه و نیمه تعریف میکنه. ..ما هم فک میکنیم کل داستانه. .بعد خودمونو میذاریم جاش که اگه اینجوری شده بود چی میگفتیم. ..بعد جوابا اونجوری  میشه...شما درست میگید...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

استارتر که گفته بود یه نفر اومده خواستگاری و بعد از حرف زدن و رفتن پیام داده که شما خیلی خوب هستید و تعریف و تمجید و .... و اینکه در اخر ما قسمت هم نیستیم و استاتر خواسته بود که چی جواب بدم و   .... جواب یکی از کاربرها 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز