2821
2789
عنوان

تنبیه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 71 پست

بخاطر راحتی خودت بچه رو اذیت نکن که خدای نکرده یک عمر اضطراب و افسردگی همراهش باشه

باید اعصابتو قوی کنی تو اونارو میخوای که دنیاشون اوردی پس باید وظیفه تو کامل درقبالشون انجام بدی و کم نیاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگه ماشاالله تو ۳ روز یاد گرفت همیشه جیششو میگفت الان نمیگه

سلام خانمی همه بچه ها همین جورن تو سن کم یه مدت میگن بعد انگار یادشون میره با نمی دونم چی یه مدت نمیگن، تحمل کن یه دیگه میگه، دختر منم همینجور شد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
جدی این خیلیییی گریه میکنه تنها بزارمش بچت چند وقتش بود

بچه رو سکته میدی میدونی وقتی میترسه تنهاش بزاری ممکنه کلیه هاش از کار بیافته یا زبونش بند بیاد

چرا اینکاراتونو میکنین اخه

بچه یکی از شاناها سه ساله بود از  پوشک میخواستن بگیرن مادر احمق بهش گفته بود جیش کنی میندازمت جلو سگا زبون بچه بند اومده بود

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

آخه گناه داره هنوز خیلی کوچیکه روحیش تاثیر میزاره

منم باردارم ودوست دارم دخترم قبل از زایمان یادبگیره ولی نمیتونم مجبورش کنم با اینکه دوسال و۱۰ ماهشه ولی تقصیر اون نیست که باردار شدم وکسیو ندارم

آخه من زایمان کنم فکر نمیکنم به دوتاشون برسم میگم حداقل این جیش نکنه چون مامانمم شهر دیگست متاسفانه ...

منم شرایط شما رو دارم,یه دختر ۴۵ روزه دارم,یه پسر ۲۳ ماهه,شهر غریبیم,بدون حضور مادر یا مادرشوهر یا حتی اقوام,خودم به بچه ها میرسم, با بدنیا اومدنهر بچه باید ظرفیتت رو ۱۰ برابر بیشتر کنی,یه بچه اندازه ی ۱۰ نفر از آدم انرژی میگیره,من به هر جفتشون خودم میرسم,حالا من اگر از پوشک هم بگیری باز نباید بذاری کمبود محبت احساس کنه چون اینجوری استرس میگیره و از یه جا بروز میده پسر منم ه ماه اینطور شد

مگ بچه رو از 2سالگی از پوشک نمیگیرن

بچه تازه دوسالگی عصبای مثانه اش فعال میشه که بتونه یکم کنترل کنه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
منم اون شرایط تو بودم دیگه کتکش نزدم بردم انداختم ی اتاق گفتم از اینجا بیرون نیا ترسید خیلی .منم جدی ...

ببخشید اما خیییلی متاسفم واسه شعور ضعیفت

دیگه این بهترین چیزی بود که تونستم بگم به شما

نه فقط مادرشوهرمه پیشم.

نمیتونه کمکت کنه نوبتی ببریدش یا وقتی شوهرت خونس کمکت کنه که تو هم عصبی نشی هم واسه خودت بده هم توراهیت

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان