2821
2789
عنوان

تنبیه کودک

1351 بازدید | 71 پست

سلام خانما دخترم یک سال و چهار ماهشه.و دخترم همش میره اونجا منم باردارم و خیلی کم حوصله شدم دخترم جیشش رو میگفت ولی جدیدا نمیگه کارشو میکنه بعد میگه عوضم کن.ولی مدفوع رو میگه.هرکاری میکنم که بگه نمیگه میبرم خودم بیرون میگم جیش کن گریه میکنه نمیکنه میخوام تا بدنیا اومدن بچم از جیش بگیرمش.خیلی اعصابم خورد میشه نمیدونم چیکار کنم اون موقع هم کتکش زدم اصلا دوست ندارم بزنمش ولی کنترلمو از دست میدم تورو خدا کمک کنید بچم گناه داره

بک سال و‌چهار‌ماه خیلی کوچیکه

من پسرم ۲۲ ماهشه تا سال دبگه اصلا به از پوشک گرفتنش فکرم نمیکنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اذیتش نکن خیلی زوده برا گرفتنش از پوشک اون بچه چه گناهی داره که بچع دوم تو راهه

جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍

دعواش کنی بدتر میشه تقریبا نیم ساعت یکبار ببرش

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بک سال و‌چهار‌ماه خیلی کوچیکه من پسرم ۲۲ ماهشه تا سال دبگه اصلا به از پوشک گرفتنش فکرم نمیکنم

آخه من زایمان کنم فکر نمیکنم به دوتاشون برسم میگم حداقل این جیش نکنه چون مامانمم شهر دیگست متاسفانه تنهام اینجا مادرشوهرم هست فقط

آخه من زایمان کنم فکر نمیکنم به دوتاشون برسم میگم حداقل این جیش نکنه چون مامانمم شهر دیگست متاسفانه ...

اتفاقا چون الان یه بچه دیگه ام داره میاد فشار روحی روش زیاده بزار بعدا

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
نزن بچه رو نزن براش جایزه بزار

خب مگه ۱۶ ماهه جایزه میفهمه چیه اصلا😂😂😂😂