2821
2789
عنوان

تنبیه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 71 پست
منم اون شرایط تو بودم دیگه کتکش نزدم بردم انداختم ی اتاق گفتم از اینجا بیرون نیا ترسید خیلی .منم جدی ...

😐😐😐😭😭😭😭الهی بمیرم براش چقد ترسیده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چقدر زود دومی را باردارشدی

ببین من برای از مای بی بی گرفتن بچه هام تایم میگرفتم اون اوایلش تا عادت کنن مثلا حواسم بود اول هر ده دقیقه میبردم دسشویی حتی ممکن بود ادرار یا ندفوع هم نکنن تو اون تایم بعد کردمش بیشت دقیقه بعد نیم ساعت بعدم 1 ساعت تا بالاخره رسیدم به سه ساعت یک بار دیگه عادت کردن وخودشون احساس دستشویی که داشتن سریع میدویدند دم در سرویس بهداشتی

نزن بچه رو کتک زدن باعث ایجاد استرس میشه وبچه میترسه مدفوعشو نگه میداره ویبوست لیجاد میکنه یا تکرر ادرار میگیره طفل معصوم از ترس اینکه نکنه بریزه زمین وشما عصبی بشی

باید یادش بدی به مرور که تخلیه کردن مثانه چجوریِ

یه پروسه دو سه هفته ایی نهایتا یک ماهه است تحمل کنی درست میشه

توروخدا ذرست بچه هارو از پوشک بگیرین این مرحله جزو مرحله شناخت مقعدیه درست نگذرونه بچه در اینده خیلی دچار مشکل میشه خیلی از پرخاشگریا و اختلالات روحی بخاطر همین مرحله است😭😭😭

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خب مگه ۱۶ ماهه جایزه میفهمه چیه اصلا😂😂😂😂

اها ۱۶ ماهشه حواس ندارم

اعصابم بهم میرزه بچه رو میزنن

دیروز زدم عروسمون رو پوکوندم برای همین موضوع 

یکی دو تا میشه بچه رو میزنه

روان پریش بدبخت

عزیزم الان خیلی زوده داری از پوشک میگیری 

ضمن اینکه ممکنه با اینکارت حتی بیشتر از حد معمول طول بکشه, تازه اگه هم موفق بشی بچه مشکل عاطفی پیدا میکنه اضطراب میگیره 

بهترین سن دوسالگیه خودم ۲۲ ماهگی گرفتم خیلیم راضی ام ولی ۱۶ ماهگی خیلیییییی زوده  

تند تند جیش میکنه من میبرم نمیکنه

کسی رو داری ازش کمک بگیری؟

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

زرنگه ماشاالله تو ۳ روز یاد گرفت همیشه جیششو میگفت الان نمیگه

عزیزم اون مثانه اش هنوز اماده نیست فقط یه مدت بچه ها میگن باز ول‌میکنن نباید با اینکه اره دیگه میفهمه اشتباه گرفت

شاید براتون باورش سخت باشه ولی جاری من بچه ۱۰ ماهه رو ازپوشک گرفت😐

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
😐😐😐😭😭😭😭الهی بمیرم براش چقد ترسیده

اخه بزرگه.بخدا شوهرم منو روانی کرده ی قطره یکجا جیش میکرد همه چی رو باید میشستم.وگرنه من میگفتم. بزار از جیش بگیرمش ی بارهمه چی رو بشوزم

تند تند جیش میکنه من میبرم نمیکنه

اگه الان از ترس شما جیششم بگه تو سنای بالاتر شب ادراری میگیره

چون تو روانش اون ترس تاثیر گذاشته

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤