2821
2789
عنوان

تنبیه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 71 پست
چرا کمک میکنه ولی نه زیاد.شوهرمم خیلی کم

باهاشون صحبت کن به خاطر بچت

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون عزیزم انشاالله 

از راهنمایی های دوستان فهمیدم خیلی زود اقدام کردم مادرشوهرم پیشنهاد داد از پوشک بگیرم واگرنه خودم نمیگرفتم الانم پوشک میکنم تا خودش بگه واقعا دوتامون اذیت میشم

تو کی هستی که شعور منو بخای تحلیل کنی بیشعور تویی که نمیفهمی من در چه شرایط بدی بوددددمممممم .ادب هم ...

فقط متاسفم برات

من بهت توهینی نکردم. نهایت سعیمو کردم که چیز بدی بهت نگم با اینکه منزجر شدم از کارت

هر شرایطی داشتی حق نداشتی با اون طفل معصوم اینکارو بکنی. جالب اینجاست که با وقاحت به دیگران هم این راه رو پیشنهاد میدی و الان مظلوم نمایی میکنی

البته الان با جوابت مشخص شد کلا فازت چیه

لطفا تو دیگه از ادب نگو

فقط متاسفم برات من بهت توهینی نکردم. نهایت سعیمو کردم که چیز بدی بهت نگم با اینکه منزجر شدم از کارت ...

هرکجا دیدی مسعله ای بتو مربوطع دخالت کن.همین کارارو مسکنی بمشکل برمیخوری بعد میگی فلانی چرا این حرف روزد

هرکجا دیدی مسعله ای بتو مربوطع دخالت کن.همین کارارو مسکنی بمشکل برمیخوری بعد میگی فلانی چرا این حرف ...

اصلا نفهمیدم چی نوشتی

البته راستش برامم مهم نیست😅

من نباید از اول شما رو ریپلای میکردم به چند دلیل. یکیش اینکه در شان من نبود. دوم اینکه به من مربوط نبود. سوم اینکه تاثیری نداره حرفی که زدم و شما راهی که فکر میکنی درسته رو ادامه میدی

اما ببین دوست عزیز زود جوش نیار و این همه توهین بار بقیه نکن. درست نیست. نه شما منو میشناسی نه من شمارو

تنها یک دلیل باعث شد من پست شمارو اون موقع ریپلای کنم. با حرفت چهره پسرم اومد جلوی چشمم و اونو جای پسر شما دیدم و این برام دردناک بود. جوابتو دادم که شاید دیگه همچین کاری باهاش نکنی. لطفا فقط امروزو نبین فکر فرداشو بکن که مرد میشه.

قصدم نصیحت نیست عزیزم فقط دلم به درد اومد همین

الانم اگه ناراحتت کرده بودم عذر میخوام ازت

اصلا نفهمیدم چی نوشتی البته راستش برامم مهم نیست😅 من نباید از اول شما رو ریپلای میکردم به چند دلی ...

من خودم صلاح بچمو بهتر از همه میدونم هزارساعتم ننداختم اتاق فقط ترسوندمش چون نمیخاستم کتکش بزنم .اونم تهدیدش کردم میندازمش اتاق .شما حق نداشتی به شعوز من توهین کنی 

تنبیه کودک حتی در خانواده‌هایی که به تربیت صحیح فرزندان‌شان اهمیت می‌دهند، یک شیوه تربیتی محسوب می‌شود. اما اکثر مشکلات خانواده‌ها در ارتباط با فرزندان خود ناشی از عدم آگاهی از شیوه‌های درست تربیتی است. هر پدر و مادری قوانین خانه و ارزش‌های اخلاقی خاصی را در نظر می‌گیرند و مطابق آن تلاش می‌کنند تا فرزندانشان به آن‌ها پایبند باشند. آن‌ها برای این کار از انواع روش‌های تشویق و تنبیه استفاده می‌کنند. درست است که این روش‌ها می‌تواند در تغییر رفتار فرزندتان تاثیر داشته باشد،