2821
2789
عنوان

تنبیه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 71 پست
اره دقیقا همینطوره اولش گفت بعد دیگه نه.مدفوعشو میگه

مدفوع به روده وصله ادرار به مثانه

مثانه اش هنوز اماده نیست ولش کن بچه رو گناه داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

شما حداقل های مادر بودن رو نمیدونید متاسفانه بچه میخواستید چیکار؟اونم دوتا؟

خدا رحم کنه به این دو تا طفل معصوم

چطور مادر شدید ولی نمیدونید مهمترین و حساس ترین وظیفه یه مادر درست و به جا از پوشک گرفتن بچه ست!؟

مهمترین مشکلی که انسان از بدو تولد تا 50 سالگی ممکنه پیدا کنه مسئله ادرار و مدفوعه

بچه زیر 2 سال رو اصلا نباید از پوشک گرفت

بعد از دو سال هم اصول خاصی داره که باید رعایت بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعدم خانم ها به نظرم بچه هر کاری کنه تا بخواد کامل یاد بگیره بالاخره تو خودش جیش میکنه و خونه نجس میشه، اصلا محاله که چنین چیزی نشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
اخه بزرگه.بخدا شوهرم منو روانی کرده ی قطره یکجا جیش میکرد همه چی رو باید میشستم.وگرنه من میگفتم. بزا ...

اره درک میکنم منم همینجوریم شوهرم همش میگه خونه بو جیش میده منم پوشک نمیکنم که هی ببرم بیرون جیش کنه که خانم نمیکنه 

اعصابم بهم ریخت با این تاپیک

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بخاطر راحتی خودت بچه رو اذیت نکن که خدای نکرده یک عمر اضطراب و افسردگی همراهش باشه باید اعصابتو قوی ...

اره واقعا حرفت درسته گلم ممنونم ازت پس دیگه پوشک میکنم که دوتامونم اذیت نشیم

به شوهرتم بگو وقتی یه لگه دیگه درست میکردی فکر پوشکش نیودی؟؟؟یکسال دیگه پوشکش کن بچه دومتم تا اونموقع از ابو گل درومده راحت از پوشک‌بگیرش

خوش بحالش چجوری

پدرش در اومد ولی گرفت ...۵ دقیقه ای یک بار میبردش دستشویی...شبا ساعت کوک میکرد ده دقیقه ای یک بار..بیرون از خونه ام توالت فرنگی براش گرفته بود هرچند دقیقه یک بار میبردش...سه روز خونه ما بودن بچه یک ساله وسط خواب مامانشو بیدار میکرد میگفت جیش

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
اره دقیقا همینطوره اولش گفت بعد دیگه نه.مدفوعشو میگه

اونم تا یه مدت دیگه نمیگه خیالت راحت

راهی که داری میری از پایه غلطه

ببخشید عزیزم اما شما اول که باید جلوی بچه دار شدن مجدد رو میگرفتی که نگرفتی

الانم داری نابود میکنی آینده بچه رو

اینجا سوال میپرسی که چی بشه عزیز؟

به جاش 4 تا کتاب بخون یه کم یاد بگیر چه جوری باید این کارارو انجام داد. کتاب هم نمیتونی بخونی اشکال نداره فایلهای صوتی تعلیم و تربیت دکتر هلاکویی رو گوش کن

ساده نگیر این مسئله خیییییلی مهمه

اره واقعا حرفت درسته گلم ممنونم ازت پس دیگه پوشک میکنم که دوتامونم اذیت نشیم

عزیزم استرس واقعا تاثیر بدی رو بچه میذاره.بذار حداقل دو سالگی شروع کن یا اصن فکر کن دو قلو داری..پس اینایی که چند قلو دارن چیکار کنن.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

آقا کور شم اگر دروغ بگم,دختر خاله م,بچه س رو از ۴۹ روزگی جیش میگرفت,۳ ماهگی من دیدمش,بچه هه جیش داشتنی و یا مدفوع داشتنی گریه میکرد بچه رو میبردن دسشویی,صبح به صبح بچه ی ۴ ماهه رو میبردن دسشویی جیش کنه و دسشویی بزرگشو زور میزد بچه دسشویی میکرد,تا اینکه دختر خاله م گفت عجب غلطی کردم هر ساعت باید ببرمش دسشویی,بعد دیگه نبردش تا تو پوشک کارشو کنه