2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

استاتر  چرا اینقدر بچه بازی در اوردی ....شوهرت بنده خدا منظوری نداشته میگه یه کم بزرگ شو ..تصمیم جدی بگیرم یعنی چی اخه .همه زندگیها همینه 😏😏😏😏

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لحنشون بده منم اون روز خیلی گریه کردم بهم گفت باید بشینم بچه بزرگ کنم 

شوهرت تو همونیکه میگفت  انلاینی چرا .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خب لحنشون بده منم اون روز خیلی گریه کردم بهم گفت باید بشینم بچه بزرگ کنم 

خوب بگن بیخیال بابا ادم واسه هر چی که زندگیشو تلخ نمیکنه

خوب بگن بیخیال بابا ادم واسه هر چی که زندگیشو تلخ نمیکنه

خب بخدا من بعد از ی دعوایی ک الکی واقعا میدونم حق با اون بود تصمیم گرفتم دختر خوبی شم 

اون دیگه لوس شده و مغرور تر ایششششش

واقعا گاهی دلم میخواد سر خودمو بکوبم ب دیوار

تا هم بخوام حرف میزنم میگه بچه ای 

آره یبار بهم گفت 😑😑 ایش

شو۶ر توهم خوبه .شوهر فاطمه که ۱۴ سال ازش بزرگتر بود اونم خوبه .شوهر استاتر خوبه چون ازتون بزرگترن عاقلترن .شدهر خودمم ۱۰ سال ازم بزرگتر   که از همه عالیتر🤣🤣🤣🤣

بعله همه چی

عزیزم من بنظرم عقبه ای داشتین و رفتار های داشتی ک شوهرت نگران شده

چطور ما نگرانیم ک شوهرمون ی وقت بچه ننه نباشه اونا هم همینطور

گفته نکنه بعد عروسی باید هر روز بشینم ور دل زنم ک مبادا دلتنگ مامانش شه یا هر روز بره اونجا

یا اگ من برم بیرون گریه زاری راه بندازه؟

ااز طرفی خب مردا رو مادرشون خیلی حساسن .شاید واقعا ناراحت شده و نگران از حرفت

بالاخره تو ی زندگی دو نفره نمیشه یکطرفه ب قاضی رفت

و بشمام حق میدم دلخور باشی اما بجای این سکوت و خود خوری و فک کردن ب اینک چجوری ب خودت برسی و منظورش چی بود رو خودت و زنانگی و اعتماد بناست کار کن

سعی کن جلو شوهرت خیلی بهونه نگیری 

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
شو۶ر توهم خوبه .شوهر فاطمه که ۱۴ سال ازش بزرگتر بود اونم خوبه .شوهر استاتر خوبه چون ازتون بزرگترن عا ...

خب دیگه خیلی ادعای بزرگی میکنن

همه چی رو زور میگن همه چیووووو

از ی غذا خوردن گرفته تا چیزای دیگه 

اینا برا اینه ک من بچم خدایی؟؟

ن بابا دیگه کاریش ندارم بد جور حالمو گرفت

من ۳۱سالمه اگه جای تو بودم به احتمال زیاد همین کار و میکردم و بعد این حرفا یه ثانیه هم پیشش نمیبودم خودت بلش مگه اینکه واقعا ر فتارت بچه گونه باشه این جور کارها را هر دختری میکنه تو این سن ولی وقتی بری سر خونه زندگیت خود به خود رفتار بزرگترا را میگیری و خانوم تر میشی ازت توقع بی جا دار ه غگه بخواد یکی دوروزه ازت یه خانوم با تجربه بسازه