2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
چه قدر به ادم سخت میگذره وقتی بامادرشوهر تنها دونفری باشیم 

چه جالب و اعجاب برانگیز!!!!!!!!!!!!

وجالبتر اینکه 100 نفر لایک کردن پستت رو 

چرا سختدمیگذره ؟اون بنده خدام یه آدمه دیگه ! 

ینی شما فکر میکنین مادرتون واسه عروستون اینقد غیرقابل تحمله ؟ بالاخره مادرتون هم مادرشوهره دیگه 

اخه همون آدم که مادرشماست ،مادرشوهر عروستونه چی شد که واسه شما همدم و همراز میشه اونوقت واسه عروس ،مادرشوهر میشه یه هیولا که نمیشه دوسه ساعت باهاش تنها موند 

نمیگم مثل مادر میمونه ولی به خدا اینقدنوم وحشتناک نیست که نشه چند ساعت باهم موند 

مگر اینکه طرف هم خودش عیب و ایراد داشته باشه !

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شبیه توام استارتر هفته پیش سره یه چیز کوچیک بحث کردیم ولی شب تو بغل هم خوابیدیم و صبم باهم رابط ...

11 روز؟؟؟؟؟؟؟؟خوب نباید بفهمی دلیلش چیه حداقل

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

استارتر من حس میکنم جریان هرچی هست زیر سر رابطه تونه

حتی بچگیت رو هم شاید توی رابطه منظورش بوده روش نشده مستقیم بگه

اپیلاسیون رفته بودی¿ لباس و اینات خوب بود؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
من دیگه پیشقدم نمیشم اونوقت عادت میکنه باز میگه بچه ای طاقت نیاوردی

من تا صفحه سه خوندم دعوا سر چی بود بلاخره؟یکی خلاصه بگه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
اونم ناراحت شد و گفت تو از اول دلت با نبود و منظورت چیز دیگس و من از صبح دنبال کارم بودم ک زودتر بیا ...

اذیتش نکن...توام حق داری بعدیکماه.ولی ببخش هم خوبه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
چه جالب و اعجاب برانگیز!!!!!!!!!!!! وجالبتر اینکه 100 نفر لایک کردن پستت رو  چرا سختدمیگذره ؟ ...

عزیزم منم خونه مادر وهرمم نمیتونم تنها باشم انگار دارم خفه میشم😢مادر شوهر من اصلا با من خرف نمیزنه یا مثلا من تو پذیرایم اون میره تو اتاق یا بر عکس من هنوز بعد ۱۳سال با این زفتارش کنار نیومدم شوهرمم میدونه وقتی میره بیرون ی ترسی تو دلم میاد ترس تنها بوذن خیلی بددددددددددده😞😞

بعله همه چی

استارتر امیدوارم ناراحت نشی اما‌من از حرفات حس میکنم اولا شوهرت بچه ننست که حرف تورو سریع به مادرش ربط داد و ممکنه بعدا مشکل بخوری با مامان جونش دوم حس میکنم بشدت مغروره و میخواد با تحقیر تو خودشو بزرگ کنه و سعی به صحبت تحکمی و دستوری داره

با یک مشاور صحبت کن حتما و واقعا تا دختری هنوز اتفاقی نیوفتاده و نامزد حساب میشی اگر‌مشکل حاد شد بهم بزن

بعد عروسی سخته تازه بعد بچه از اونم سخت تر

البته من صرفا با صحبتایی که گفتی‌این حسو کردم و شوهرتو کامل‌نمیشناسم نظر اصلی رو مشاور خانواده باید بده

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
اسی  شب پنج شنبه هفته قبل اولین خلوت منوشوهرم بود ماهم عقدیم‌بعد‌ تاشب شوهرم چیزی نگفت یعنی اوم ...

صب حالت تهوع داشت؟زدی حامله کردی پسر مردم و😂😂😂😂😂😂😂😂

I'm not sorry..😉😁

والا من نميدونم فاز بعضي از خانما چيه ميشه ادم شيو نكرده با لباس زير پاره بو گندو بره پيش نامزدش اونم بعد عقد كه مشخصه ممكنه با هم باشن ! 

اين چه سوالاتيه 

عزيزم اعتماد به نفس داشته باش شما عينه گلي احتمالا ديده با مادرش نجوشيدي زده تو برق و رفته تو تريپ  

وقتي خودت به خودت احترام بزاري و بدوني كه نقصي ندلري اينو به همسرت هم القا ميكني 

خدایا شکرت 🫀