2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
اصلا ميگفتي عزيزم من ظاهرم و تيپمو به خاطر كسي عوض نميكنم من همينم منو ديدي كه اومدي خواستگاريم  ...

وای توروخدا یادش ندین

دعوا بزرگتر و طولانی تر میشه اینطوری کنه

اصلا چیزی از بحثشون نباید بگن و با یه دوست دارمو یه شاخه گل تمومش کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این مشکل نه با قهر کردن نه با گریه کردن نه با دعوا حل نمیشه حرف آخرش که بهت گفته به خودت برس خیلی مهم عزیزم از حرفش ناراحت نشو تو همین طور که دوست داری مدل موهاش  تیپش به نظرت اهمیت بده اونم خوب دوست داره مثلا شده بهش بگی این پیراهن و ببپوش اینجوری تیپ بزن شده بهش بگی

نصف نظرات در مورد این بوده که رابطه مورد داشته😂😂😂 ولی خیرررررر دلش پر بوده میگفتی هر کس دلخوشیای ...

واقعن من دکتر هلاکویی زیاد میخونم   اونم میکه تغییر که نمیکنه تازه دو سه درجه بدتر هم میشه

اسی جون ناراحت نشی ولی حق با شوهرت بنظرم خیلی لوسی ....درست دلت میخاد ناز کنی  ولی من ۱۷سالگی ازدواج کردم متولد ۷۲هستم ۲۱سالگی دخترم بدنیا اومد ...ولی اکثر مواقع پخته رفتار کردم وقتی با کسی معاشرت میکنم حرف میزنم ...سن می پرسه باور نمیکنن...تازه اول راهی عشق جان ...پخته رفتار کن تا شوهرت تو زندگی روت حساب کن رفتارات بچگونه ندونه ...در مورد خرید خونه مرد ناراحت میشن بگی نزدیک مامانم باشم این حرف ها تو برا خودت زندگی تشکیل دادی ...بردار شوهرم خارج زندگی میکنه...میگه اینجا هر کسی که تشکیل خانواده میده الویت زندگیش همسر فرزندانش ...بزرگ شو عزیزم ۷۰سالت نیست ولی بچه هم نیستی عزیزم

وای توروخدا یادش ندین دعوا بزرگتر و طولانی تر میشه اینطوری کنه اصلا چیزی از بحثشون نباید بگن و با ...

عزيزم نظر شما محترم منم نظرمو گفتم اينجا نا سلامتي تبادل نظره 

در ضمن من گفتم به اين طريق متوجه ميشد كه شوهرش واقعا از ظاهرش خوشش نمياد ! 

خدایا شکرت 🫀
راستی اون چیشد؟

خدا میدونه اون که فقط دنبال از بالا جدول پریدن بود البت بدون تمسخر میگم دو یا س بار تایپیک زد خیلیا نصیحتش کردن اما اونجا ست که قرآن میگه شنونده باید عاقل باش