2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
تو فک میکنی همش قراره نازتو بکشه؟؟ن گلم زندگی یه چیزدیگس...اینجوری باشی باختی مثلابیچاره چی گفت ک ...

عزیزم با این لحن ه مهربون تون اومدین واسه همدردی یا

سرزنش؟؟ 

عزیزم اول سعی کنید خودتون رو در موقعیت اسی قرار

بدین بعد بهش سرزنش کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان ناراحت نباش برای هر کسی از این بحث ها اوایل زیاد پیش میاد, تا بخواین همو بشناسین و با دل هم راه بیاین یکم طول میکشه, ولی بعدش زندگیتون شیرین میشه نگران نباش... خوشبخت بشی عزیزم

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   

خوب،، شنا از صبح اونجا بودی،،،، توی لباس،،،،، قطعا، اون چیزی ک اون میخواست نبودی،،، من بعد هیجده سال هنوز رابطه بدون دوش قبل رابطه نداشتم،،،،،، رابطه بدون دخول 

هم،، به نقاط دیگ زیاد توجه میش،،، و احتملا،،، فکر کرده همیش همین جوری،،،، 

بهش گفتم میفهمی من همش ۲۰ سالمه فک میکنی هم سن های من چجوری رفتار میکنن مثل پیرزنای ۷۰ ساله میخای تو ...

توکه این طوری چرا شوهر کردی من ازشما دو سال بزرگترم بفکر شوهرم نیستم چون میدونم الان نمیتونم   

الان این چیزا رو گفتم دلم برایه شوهرم تنگ شد😂

شوهره من خداروشکر تو قهر خیلی خوبه تا براش قیافه میگیرم با دوتا ماچو بوط قضیه رو فیصله میده دعواهامون تاحالا یک ربع هم نشده😂💃💃💃

الان این چیزا رو گفتم دلم برایه شوهرم تنگ شد😂 شوهره من خداروشکر تو قهر خیلی خوبه تا براش قیافه میگ ...

خوب شدهر من خو یادش میره اعصاب منو قهوه ای میکته،،، بعد حرف میزنه نین ساعت بعد من محل نمیدم نگاه میکن به دخترم میگ چشه ای،،،،، یادش میره 

منو یاد اون فاطمه بود که شوهرش علی بود اسمش تفاوت سنی شون14 بود انداخت

راستی اون چیشد؟

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   
خوب شدهر من خو یادش میره اعصاب منو قهوه ای میکته،،، بعد حرف میزنه نین ساعت بعد من محل نمیدم نگاه میک ...

شوهره من ک همون دیقس😂😂

البته تو نامزدی زیاد دعوا میکردیم قهرهامونم طولانی تر بود

خب همو نمیشناختیم اصلا ولی الان ن