2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب هر زنی بفکر اینچیزاس😐

فکرنکنم همه خانومافکرکنن ست کردن لباس و وسیله ها

کل زندگیه😐مفهموم زندگی یه چیزدیگست که سختی های خودش روداره ست کردن لوازم خونه ولباس جزولذتهاش میتونه باشه نه کل زندگی😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بهش گفتم میفهمی من همش ۲۰ سالمه فک میکنی هم سن های من چجوری رفتار میکنن مثل پیرزنای ۷۰ ساله میخای تو اوج جوونیم مثل پیرزنا باشم گفت ببین باز این حرفات اذیتم میکنه من ک نگفتم ۷۰ساله شو فقط یکم درک کن همین

البته ما ۲ماه نامزد بودیم و الان ۳ماهه عقدیم و باهم رابطه ی کامل نداشتیم اونشبم رابطه ی کامل نداشتیم ...

تو دیروز منی 

و امروز من زندگی کنار مادر شوهر با ی بچه و دور از شوهره 

شوهری ک ن محبت داره ن علاقه و ن رابطه 

تمام چیزایی ک گفتی قبلنم برای من پیش اومده 

امیدوارم هرگز حال امروز منو نداشته باشی

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
من قیافه نگرفتم از دست شوهرم شاکی بودم و واقعا دیگه صبرم تموم شده بود مادرشوهرمم کم حرف فقط خیره شده ...

به جا اینکه خودتو بگیری بش میگفتی چرا بهت برخورده البته نیم ساعت بعد از رفع خستگیش 

که ناراحتی بینتون پیش نیاد

الانم خاهشن مثل بچه ها قهر نکن بزار حرفامونو بزنیم بهش گفتم ن دیگه من بچم ۵ سالمه اصلا براچی بامن میخای حرف بزنی تو توقع داری من ۷۰ سالم باشه منم نمیتونم میفهمی نمیتونم توقع زیادی میخام شوهرم کنارم باشه اره زیاده

من فکر میکنم از رفتارم نیس ک ناراحته چون تو مسیر کامل بهش توضیح دادمو قبول کرد

شوهر من حق دخالت بهم نمیده و مادام میگه ک حتی اگر چن روز با دوستاش باشه من حق ندارم بپرسم کجاس 

روابط مخفی هم خیلی داره

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

خو راست میگه جوری که بلدی تو رابطه سنگ تموم بزاری تو رفتارات هم سنگ تموم بزار بیبی....😏همش بیست سالته ازدواج نمیکردی خب 

چقدر شبیه خواهرشوهرا حرف زدم🤭😂😂😂

الانم میاد میگه آهم بگیرتت نفرینت میکنم 

به خودت بیا اه😒

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم