2777
2789
عنوان

شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223654 بازدید | 1266 پست
گفت فقط همین نیست یادته موقع خرید خونه گفتی باید نزدیک مامانم باشم حالا اینا هیچی رفتارای دیگت مثل ن ...

وا خب هر زنی بفکر اینچیزاس😐

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خودت حق داری به خاطر امتحان یکماه نباشی

اون حق نداره 24 ساعت نباشه

سعی کنید اول اماده بشید بعد ازدواج کنید ازدواج و نامزدی برای شما خیلی زود بوده

هم خودتونو اذیت میکنید هم طرف مقابلتونو

این طرز فکرو از ذهنتون خارج کنید که شوهرتون باید همیشه و همه جا به یادتون باشه و اینو نشون بده 

همش توقع داری من پیشت باشم متو جه نیستی ک منم کار دارم درحالی ک خودت میدونی سرم چقد شلوغه وقتی ام قرار داریم ی چیز کوچیک پیدا میکنی ک گند بزنی ب اعصاب منو و خودت میدونی چیه یکم زیادی لوسی

کاش بهش میگفتی حرف ته دلشو بگه. صغری کبری نچینه

شوهرت آدم جدی و خشکیه؟ رو اوپن نشستن ارتباطی نداره به بزرگی کوچیکی

البته در مورد خونه و اینکه دلم برای مامانم تنگ شده برخوردت بالغانه نبود

کجا حق بوده معلوم یه دختر بیست ساله یا خواست ناز کنه یا واقعا دلش تنگ میش،، مرد اگ مرد بلش کاری میکن ...

آخه چه ربطی داره شوهرش دنبال تفریح نرفته که؟؟؟بعدشم استارترخونه غریبه نبوده خونه پدرشوهرشه وعروس هم عضوی ازاون خانواده ست.بچگی استارتراینجابوده که گفته مامانم زنگ زده بریم خونه خالم.بعدشم بعدرفع حاجت گفته میخوام برم خونمون خب صبرمیکردشوهرش میومدبعدباآرامش گله میکردبعدشم تموم میشدهمه چی نه اینکه هی کش بدی چی شدوچی نشد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آخه چه ربطی داره شوهرش دنبال تفریح نرفته که؟؟؟بعدشم استارترخونه غریبه نبوده خونه پدرشوهرشه وعروس هم ...

خوب باش ایشون بیست سالش معلوم گاهی بیتاب میش،،،،، بچگی میکن،،، بی سیاست بازی در میاره، معذرت خواهی کرد ه و قطعا متنبه،،،،، دیگ اینهمه کش چیه