بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهش گفتم میفهمی من همش ۲۰ سالمه فک میکنی هم سن های من چجوری رفتار میکنن مثل پیرزنای ۷۰ ساله میخای تو اوج جوونیم مثل پیرزنا باشم گفت ببین باز این حرفات اذیتم میکنه من ک نگفتم ۷۰ساله شو فقط یکم درک کن همین
البته ما ۲ماه نامزد بودیم و الان ۳ماهه عقدیم و باهم رابطه ی کامل نداشتیم اونشبم رابطه ی کامل نداشتیم ...
تو دیروز منی
و امروز من زندگی کنار مادر شوهر با ی بچه و دور از شوهره
شوهری ک ن محبت داره ن علاقه و ن رابطه
تمام چیزایی ک گفتی قبلنم برای من پیش اومده
امیدوارم هرگز حال امروز منو نداشته باشی
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
من فکر میکنم از رفتارم نیس ک ناراحته چون تو مسیر کامل بهش توضیح دادمو قبول کرد
شوهر من حق دخالت بهم نمیده و مادام میگه ک حتی اگر چن روز با دوستاش باشه من حق ندارم بپرسم کجاس
روابط مخفی هم خیلی داره
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌