2789
عنوان

همسرمودیدم....

1146 بازدید | 71 پست

وایییییی هنوزم توشوکم دیشب خواب همسرسابقمودیدم دیدم برگشته داریم تو بازار قدم میزنیم وحرف میزنیم دوتاهم بچه داریم یکی دختریکی پسر با اینکه توعقدجداشدیم ما. بعدمن بهش میگم تولدپسرمون پیشم نبودیایعنی توخواب داشتیم طلاق میگرفتیم موقع تولداون نشستیم کلیییییی حرف زدیم انگارک واقغا باشه خییییلی زیادمیادتوخوابم این چندمین باره تو این چن ماه   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شايد بهت فك ميكنه يا تو زياد بهش فكر ميكني

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

چرا جدا شدي

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
اسم پسرمم امیررضابود توخواب خیییییییلی شیرین بود خوابم بلندک شدم واقعااااا شوک بودم کاش بیدارنمیشدم ...

دوسش داشتی؟چرا جدا شدین؟

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

از زندگی فعلیت راضی نیستیپ

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
شايد بهت فك ميكنه يا تو زياد بهش فكر ميكني

اره ولی دوسش ندارما فقط ی حس کنجکاوی میخام ببینم ازدواج کرده یا عاشق شده پروفایلاشوچک میکنم ولی اون توپروفایلاش همش تیکه میتدازه بمت