2777
2789
عنوان

همسرمودیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 71 پست
بله خیانت کرد... نمیدونم والا..فقط از خدا خواستم عذاب وجدان یک لحظه ولش نکنه

پسته جانم خوووبی قربونت برم نگران نباش قطعااااا تا الان روزی هزاربارفهمیده ک کی رو ازدست داده تو ی زندگی جدید وراحت تجربه میکنی ولی اون نمیتونه تا اخرعمرش 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خییییییلی سختترش اینکه توخونه هم درکت نکنن بعدطلاقم مامانم باهام حرف نزده همیشه با نفرت نگامیکنه چیز ...

توکلتون بخدا باشه عزیزم گذشت زمان مشکلو برطرف میکنه ان شاءالله سعی کنید باهاشون صحبت کنید مطمئنا قانع میشن 

😰😰😰 راضی به مردنش نیستم فقط کارایی که با من کرد سرش بیاد واسم کافیه

خدا جاي حق نشسته حتما سرش مياد

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
بله خیانت کرد... نمیدونم والا..فقط از خدا خواستم عذاب وجدان یک لحظه ولش نکنه

با همون ك بهت خيانت كرد ازدواج كرد؟؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
دو روز بعده طلاقم ازدواج کرد.. حتما از قبل با هم بودن دیگه

بنظرم وضعيتت از خيلي ازونايي ك طلاق گرفتن بهتره حدقل ميدوني عذاب وجدان نداري اون تورو نخواست تو زندگيتو ول نكردي

بنظرم وضعيتت از خيلي ازونايي ك طلاق گرفتن بهتره حدقل ميدوني عذاب وجدان نداري اون تورو نخواست تو زندگ ...

اره اصلا از طلاقم پشیمون نیستم..خیلی جنگیدم واسه زندگیم ولی فایده اب نداشت

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

اره اصلا از طلاقم پشیمون نیستم..خیلی جنگیدم واسه زندگیم ولی فایده اب نداشت

مهريه هم گرفتي؟

۵۰ میلیون گرفتم

همونشم خوبه ☺️