وایییییی هنوزم توشوکم دیشب خواب همسرسابقمودیدم دیدم برگشته داریم تو بازار قدم میزنیم وحرف میزنیم دوتاهم بچه داریم یکی دختریکی پسر با اینکه توعقدجداشدیم ما. بعدمن بهش میگم تولدپسرمون پیشم نبودیایعنی توخواب داشتیم طلاق میگرفتیم موقع تولداون نشستیم کلیییییی حرف زدیم انگارک واقغا باشه خییییلی زیادمیادتوخوابم این چندمین باره تو این چن ماه
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اره ولی دوسش ندارما فقط ی حس کنجکاوی میخام ببینم ازدواج کرده یا عاشق شده پروفایلاشوچک میکنم ولی اون ...
چرا جدا شدي
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
اون نخواست گفت پدرم باعث شی دازدواج کنم خیییییلی زورم کرد وگرنه من دلم نمیخواست اازدواجدکنم نمیتونم ...
عجب چه نامرد
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
دو شب پیش خواب دیدم بابابزرگم که فوت شده اومد دستمو گرفت برد خونم دیدم یک خانمه در ورودی اشپزخونه واستاده داره بهم نگاه میکنه بعد سقفه خونه اویزونه مثله خونه متروکه هاس..بابا بزرگم گفت یادته گفتی خونت خراب بشه حالا خونش خراب شده
اون نخواست گفت پدرم باعث شی دازدواج کنم خیییییلی زورم کرد وگرنه من دلم نمیخواست اازدواجدکنم نمیتونم ...
اخی امشالله زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت شی زیاد پیگیرش نباش شمارشم پاکن تا دیگ پروفایلشو چک نکنیی این طوری کمتر درگیرشی و اسیب کمتری بهت واود میشه تا دوره یک ساله رو بگذرونی کامل از فکرش بیای بیرو و زندگی سرشار از عشق رو تجربه کنی
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
منم خیلی خوابشو میبینم.. دو شب پیش خواب دیدم بابابزرگم که فوت شده اومد دستمو گرفت برد خونم دیدم یک ...
ازدواج كرده؟