2777
2789
عنوان

همسرمودیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 71 پست
خب حالا چراتوپروفایلش به شماتیکه میندازه خودش نخواسته دیگه🤔

چون من هشتادملیون مهریه گرفتم ک اساساچیزی نیس واللع. توپروفایلش میزاره بعصیاحق الناس گردنشونه بعد ادعای مسلمونیی میکنن حق الناس مهریه منه اون به من میگه یا شبای احیا گذاشته بود مال مردمومیخوری قران میزاری روسرت خخخ

چون پدرش لقمه گرفته بود گفت اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین دلیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا هموز اون حس مسولیت پذیری رو تو وجودشون حس نکرده بودن ک با اسرار ازدواج کردن و اینم نتیجش زندگی یک دختتری رو با ندونم کاربشون خراب میکنن

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون من هشتادملیون مهریه گرفتم ک اساساچیزی نیس واللع. توپروفایلش میزاره بعصیاحق الناس گردنشونه بعد اد ...

خوب كردي چقد سوخته😂

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
زنش بود..سرتا پا مشکی پوشیده بود..

پس واقن ميميره😐

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
چون پدرش لقمه گرفته بود گفت اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین دلیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ب دلیل همین دلیل باعث دعوا دلخوری ازهم فاصله گرفتن احترام نزاشتن بهم تمایل نداشتن ب عروسی توجمع باهام ی کلمه حرف نمیزد انگارک قهریم 

چون من هشتادملیون مهریه گرفتم ک اساساچیزی نیس واللع. توپروفایلش میزاره بعصیاحق الناس گردنشونه بعد اد ...

ولش کن کلا شمارشوپاکن که اذیت نشی اونکه نامرده بازورزندگی شمارم خراب کرده که ان شاالله باانگیزه ی خودتون بهترم میشه، جزاین شمامهرتوگرفتی وازحلالم حلالتره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چقد تلخ وقتی میشنوی این اسمو : طلاق...

خییییییلی سختترش اینکه توخونه هم درکت نکنن بعدطلاقم مامانم باهام حرف نزده همیشه با نفرت نگامیکنه چیزی میگم روشومیکنه اونور مثل قدیمیاک میگن شوهر بدم باشه بابدبسازی دقیقا این تفکروداشت وداره

بهتون خیانت کرد؟من واقعا موندم چطور بعضی از ادما میخوان جواب خدا رو بدن اخه😔

بله خیانت کرد...

نمیدونم والا..فقط از خدا خواستم عذاب وجدان یک لحظه ولش نکنه

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین