2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 154548 بازدید | 1207 پست

ممنونم دوست خوبم ولی چند تا داستان آخر خانم گلکار مبهم تموم شد 

دوست داشتم تو ضیحات لاکو هم اضافه میشد ولی درکل برای من داستان باور پذیری نبود 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
دوستان عزیزم این پیام هم بالا بخونید از خانم کلکار شاید جواب سؤالاتتون راجع به داستان باشه داستان هم ...

سلام معصومه جان خوبی ممنونم ازت گلم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایی تهش رو ول کرد.انگار حوصله نداشت بنویسه.دو بخش دیگم باید مینوشت حرفای لاکو ب ساره و امیر.جوابای اونا😕

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مرسی معصومه جون بینهایت سپاسکزارم عزیزم داستان قشنگی بود😘😘😘

فدات عزیزم ❤️😘

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
حالا چرا میخواید تاپیک جدید وا کنید؟همین تاپیکو ادامه بدید خب

تاپیک خیلی شلوغ شده داستان های زیادی توشه شاید جدیدا داستان ها رو‌ پیدا نکنن لینک و همینجا میذارم عزیزم ❤️

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
خدایی تهش رو ول کرد.انگار حوصله نداشت بنویسه.دو بخش دیگم باید مینوشت حرفای لاکو ب ساره و امیر.جوابای ...

اره خوب ولی پیام بالا رو خوندین جواب سوالات خواننده هاس

ممنون خواهری لطف کردی عزیز‌دلم😘😘😘راستی یکمم ب داستان سینا ورعنا شبیه بود البته عشقشون...تاپیک جدی ...

خواهش میکنم عزیز دلم اره داستان این من این تو خیلی دوسش دارم ببینم اگه پیداش کنم اینجا میذارم حتما

ممنونم دوست خوبم ولی چند تا داستان آخر خانم گلکار مبهم تموم شد   دوست داشتم تو ضیحات لاکو ...

خواهش میکنم عزیزم اره جدیدا آخرش و زود تموم میکنه از اول جزییات و میگه آخرش و ول میشه یه دفعه نمیدونم چی بگم اما پیام بالا رو بخونید پاسخ خانم گلکار به سوالات خواننده ها

اخه لاکو که نمیدونست امیر درمورد رفتنش به ساره جی گفته پس جی به ساره گفت که راضی ش د.

خوب شناخت داشت نسبت به امیر که آدم خوب و  با وجدانی هست مسلما میدونست چیز بدی نمیگه

ممنون خواهری خیلی لطف کردی،زحمتت زیاد شد،⚘⚘⚘⚘

داستان قشنگی بود اما واقعا ابهام زیاد داشت

مخصوصا اینکه این ۱۵ سال کجا بود و چرا هیچ خبری نگرفته از امیرو بچش با اینکه شمارشم داشته

ممنون خواهری خیلی لطف کردی،زحمتت زیاد شد،⚘⚘⚘⚘ داستان قشنگی بود اما واقعا ابهام زیاد داشت مخصوصا ای ...

خواهش میکنم خوشگل خانوم راستش اره ولی خانم گلکار میگن هدفشون از داستان‌ها اینه که درس بگیریم ولی وقتی آدم یکی دوماه با شخصیت های داستان زندگی میکنه دوست داره بدونه آخرش چی میشه نه مثل فیلمهای باز