2777
2789
عنوان

همسر خوب 3

325 بازدید | 19 پست

با سلام خدمت دخترای قشنگم

پیرو دو تاپیک قبلیم

کامل توضیح میدم نحوه دعا کردن برای پیدا یک همسر خوب و شایسته

ابتدا اتاق تون رو تاریک میکنین اگر میترسید یه نور سبز یا آبی یا نور های دیگه که خیلی کم باشه اولیه

صلوات ابراهیمی که سرچ کنید داخل گوگل هست تو تاپیک قبلیم هم هست هفت مرتبه بخونید

سپس سوره مبارکه قریش هفتاد مرتبه خونده بشه و بعد از تمام شدن سوره قریش دوباره هفت مرتبه صلوات ابراهیمی خونده بشه بعد دعا کنید

تا مدت هفتاد روز در زمان عذر شرعی هم مشکلی نیست بخونید.

هر روز هم شکر گزاری کنید دو رکعت نماز بخونید و ویژگی هاشو تو ذهن مرور کنید سوره طه هم یک مرتبه خونده شه موثر تره

شکر گزاری خیلی مهمه و فراموش نشه

اگر بستگی دارید ایت آلکرسی و چهار قل شب قبل خواب فراموش نشه

با آرزوی خوشبختی و سعادت برای همه دخترای قشنگم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه خدا ظالمی مرد بره خواستگاری زن دعا کن تا خواستگار بیاد

دوباره نظرات گهربار شماicon

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بعد بگید دنیا عادله🤣🤣شوهری که با دعا بیاد با دعا یکی دیگه هم میره

همه منتظر نظر کارشناسانه شما بودند.

قبلا این جمله رو درباره دوستی خیابونی می گفتن

نه ازدواجی که خداوند درش دخیل باشه

icon

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خود خدام اینقد سخت نگرفته ک شما گرفتی

استادی که اینو یاد میداد همینو گف

چیزای با ارزش آسون بدست نمیان

این برای صرفا شوهر کردن یا خواستگاری اومدن نیست برای جذب همسر خوبه و چیزای خوب هم زمان میخواد هم سختی ❤️

نظر من نظر من دلیلی نداره ریپ بزنی اگر خوشت نمیاد من منتظر نظر شما نیستم

تو سایت عمومی هستی و حرفت اشتباهه.

پس منتظر واکنش هم باش.

ریپ نزن ریپ نزن هم راه ننداز مثل دفعه قبلی

چیزی هست بخونیم شوهرمون خوب بشه؟ من عقدیم

سوره مزمل هر شب بخون سه بار

ذکر یا ودود هم هر چقدر خواستی

باهاش هم همیشه خوب باش کتاب های روابط و روانشناسی بخون سیاست و انرژی زنانه یاد بگیر