2777
2789
عنوان

تارا+ واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 154548 بازدید | 1207 پست
قبلا گذوشتی که مگه توهمین تاپیک نیست؟

نه اینجا نیست جای دیگه خوندین نذاشتم من اصلا 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایناهاش عزیزم البته با اجازه ات معصومه عزیز👆👆👆👆

خوب پس کار خوبی کردی عزیزم گفتم من تاپیک نزدم دوستانی که نخوندن این داستان که دوستمون لینک گذاشتن حتما بخونن داستان خیلی زیبایی هست  حتما بخونین لینکشو دوستمون گذاشتن بالا یکی از دوستان تاپیک زده برای این داستان 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
خوب پس کار خوبی کردی عزیزم گفتم من تاپیک نزدم دوستانی که نخوندن این داستان که دوستمون لینک گذاشتن حت ...

سلام معصومه جان داستان جدید کجا گذاشتی گلم میشه راهنماییم کنی

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سلام معصومه جان داستان جدید کجا گذاشتی گلم میشه راهنماییم کنی

من هنوز نذاشتم عزیزم یعنی خانم گلکار نذاشتن هنوز اون لینک بالا برای تاپیک دیگه ای هست که اگه نخوندین داستانش و حتما بخونید از داستان‌های خانم گلکار هست داستان جدید هم فکر کنم از یکشنبه بذارن لینک و همین جا میذارم بیاین سر بزنید یک شنبه 

دوستان خوبم سلام خوبین ؟خوشین الحمداله

راستش خانم گلکار داستان جدید و به اسم جای من کجاست گذاشتن دو قسمت من ساعت یازده شب دوقسمت و یه جا میذارم چون الان میرم جایی کار دارم فقط به نظر سنجی دوست دارین تاپیک جدید بزنم یا نه همین جا بذارم لطفا نظراتتون را بگین من تا شب تصمیم بگیریم و داستان جدید و بذارم یا اصلا داستان جدید بذارم یا نه لطفا فقط برام کامنت بذارین تا تصمیم بگیرم ممنون از شما دوستان خوبم 🌹❤️

دوستان خوبم سلام خوبین ؟خوشین الحمداله راستش خانم گلکار داستان جدید و به اسم جای من کجاست گذاشتن دو ...

سلام معصومه جان.داستان جدید حتما بذار .تاپیک جدید بزن.ممنون از لطفت.خیلی زحمت کشیدی.موفق باشی

سلام عزیزم بله داستان جدید بزارین ممنون از زحماتتون ، تاپیک جدید باشه هم بهتره

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3392524/جای-من-کجاستدوستان لینک تاپیک داستان جدید

سلام معصومه جان.داستان جدید حتما بذار .تاپیک جدید بزن.ممنون از لطفت.خیلی زحمت کشیدی.موفق باشی

عزیزم نتونستم تگت کنم لینک و بالا گذاشتم تاپیک داستان جدید

@ssss9095  

@expect  دوستان لینک داستان جدید رو بالا همین صفحه گذاشتم  دوست داشتین بخونید