سلام.تو رو خدا هر کی اطلاع داره بیاد کمک.برای قبل آی وی اف یسری آمپولهای گرونی هست برای تخم برداری وازدیاد تعداد تخمک ها .کلی پول دادم و خریدم اما خیلی نتیجه نداده .و هی مرتب باید استفاده بشه تا جواب بده وو برای اینکه خیلی خیلی گرونه دیگه از خریدن ش به زحمت افتادیم😩 کسی هست بدونه برای اینکه بهتر نتیجه بگیرم در کنار آمپولها اگه اگه اگه چیزه دیگه ایم هست که بشه تعداد تخمک ها رو زیاد کنه و بتونه برای زودتر جواب گرفتن کمکم کنه؟؟؟؟و اینکه مطمعن باشه🙏🙏🙏
برو تاپیک ای وی افیا خیییییلی کمکت میکنن، تو سرچ بزن تاپیک جامعش میاد،
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.