2777
2789
عنوان

آی وی اف

823 بازدید | 38 پست

سلام.تو رو خدا هر کی اطلاع داره بیاد کمک.برای قبل آی وی اف یسری آمپولهای گرونی هست برای تخم برداری وازدیاد تعداد تخمک ها .کلی پول دادم و خریدم اما خیلی نتیجه نداده .و هی مرتب باید استفاده بشه تا جواب بده وو برای اینکه خیلی خیلی گرونه دیگه از خریدن ش به زحمت افتادیم😩 کسی هست بدونه برای اینکه بهتر نتیجه بگیرم در کنار آمپولها اگه اگه اگه چیزه دیگه ایم هست که بشه تعداد تخمک ها رو زیاد کنه و بتونه برای زودتر جواب گرفتن کمکم کنه؟؟؟؟و اینکه مطمعن باشه🙏🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برو تاپیک ای وی افیا خیییییلی کمکت میکنن، تو سرچ بزن تاپیک جامعش میاد،

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

چنتامپول زدی چه امپول ایی؟؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمی بخور خرما بخور سردی نخور داری امپول میزنی 

استرس نداشته باش 

ولی از قبلش اینوفولیک وژل رویال میخوردی اووبوست وسین لس بی تاثیر نبود من خوردم اثر داشت 

ولی در حال حاضر گرمی

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
گرمی بخور خرما بخور سردی نخور داری امپول میزنی  استرس نداشته باش  ولی از قبلش اینوفولیک ...

ببخشین اسمایی که نوشتین قرصن؟

دقیقا یه ده نایی زدم 

منم این ماه میکرو دارم  چهارده تا   عضلانی داده    ۹ تا شکمی 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
منم این ماه میکرو دارم  چهارده تا   عضلانی داده    ۹ تا شکمی

شما چی جواب گرفتین؟ مال من که تغییری نکرده .شما نمیدونین برای سرعت نتیجه چکار باید کرد؟

منم این ماه میکرو دارم  چهارده تا   عضلانی داده    ۹ تا شکمی

میکرو نشنیدم 😑چی هست؟ دکتر من که اصلا باماحرف نمی زنه از بس سرش شلوغه😩

ببخشین اسمایی که نوشتین قرصن؟

اینوفولیک پودر هست ایتالیایی 30 تاش 135تومن روزی دوتا

اووبوست کپسول دونه ی3تا3500 روزی دوتا 

سین لس گیاهی ایرانی داروخانه ها دارن 100تاش 160 روزی دوتا

پونیک ژل رویال هم داروخانه داره من برج 11 خریدم 205 تومن صبحا ناشتا یه قاشق زیر زبون تا خودش جذب بشه

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
میکرو نشنیدم 😑چی هست؟ دکتر من که اصلا باماحرف نمی زنه از بس سرش شلوغه😩

من هنوز  نرفتم برا تخمک کشی باید این ماه برم بعد  برم میکرو 

میکرو همون ای وی اف  ولی  تو میکرو  اسپرم رو خودشون تو تخمک تزریق میکنن که جنین تشکیل بشه      و  بیشتر نتیجه میده .. الان دیگه بیشتر جاها میکرو میکنن

شما چی جواب گرفتین؟ مال من که تغییری نکرده .شما نمیدونین برای سرعت نتیجه چکار باید کرد؟

به نظرم    ارامش داشته باش   و   بهش فکر نکن  استرس  بیشتر   اذیتت میکنه و  کار و خراب میکنه  با ارامش برو جلو  ان شالله نتیجه میده

من هنوز  نرفتم برا تخمک کشی باید این ماه برم بعد  برم میکرو  میکرو هم ...

ممنون خیلی لطف کردی عزیزم انشاءالله هرچی زودتر نتیجه بگیری🙏🌹

تاروز 16 پری وقت هست نگران نباش بزرگ میشن 

ممنون.آخه من پری نیستم نمیدونم چرا بهم گفته بزنم؟