2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 38 پست
سلام.شما رفتی میکرو؟میشه از درد عمل و هزینه بگین؟؟

سلام عزیزم  نه  دکترم  زنگ زدم گفت این ماه نیستم ماه بعد که پریود شدی   بیا    

.  درد نداره نگران نباش   فقط یه سری امپول داره      موقع پانکچر که بیهوشی       موقع انتقال مث معاینه ساده هس .  هزینه ها هم  بستگی داره خصوصی بری یا دولتی       خصوصی هم  هر جا فرق داره  برای من  نزدیک  هفت هشت میشه      که فعلا امپولامو  خریدم   شد   دو تومن  یه یک تومنش و بیمه داد    بیمم نیروهای مسلح  هست  هر سوالیی داشتی بپرس گلم. 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام عزیزم  نه  دکترم  زنگ زدم گفت این ماه نیستم ماه بعد که پریود شدی   بیا &nbs ...

ممنون عزیزم.هزینه بیمارستان چقدر میشه؟اخه منم بیمه تامین اجتماعیم.نمیدونم پول چقدر باید ببریم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  نه  دکترم  زنگ زدم گفت این ماه نیستم ماه بعد که پریود شدی   بیا &nbs ...

قبل از میکرو چکار کنم بهتره؟ 

لوبیا سبز بخور برای اندومتر خوبه ویتامین ای و دی وکلسیم بخور استرسو کلا دور کن همه چیو بسپار به خدا چون استرس خیلی رو عملکرد رحم تاثیر داره

به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود
ممنون عزیزم.هزینه بیمارستان چقدر میشه؟اخه منم بیمه تامین اجتماعیم.نمیدونم پول چقدر باید ببریم.

باید بپرسی  از بیمارستان  چون بعضی دکترا پول خودشون میگیرن  بیمارستانم یه چیز جزئی     دکتر من بیمارستانی که هس بخش ای وی اف مال خودشه   برای همین ما همه پولو به بیمارستان میدیم   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
قبل از میکرو چکار کنم بهتره؟ 

اگه وزنت زیاده بهتره یه کم کم کنی        چیزای گرم بخور قبل میکرو هم خودت هم شوهرت    گردو   زنجبیل      این چیزا    پیاده روی کن  که تخمک بهتری داشته باشی             بعد انتقال  دیگه نباید چیزای گرم بخوری 

اگه وزنت زیاده بهتره یه کم کم کنی        چیزای گرم بخور قبل میکرو هم خودت هم شوه ...

سلام هانی جون دیروز پنچر داشتم پرستارم بهم گفت دوغ بخور بنظرت سرد نیست؟؟ سردی بعداز تخمک کشی خوبه یابده؟

سلام هانی جون دیروز پنچر داشتم پرستارم بهم گفت دوغ بخور بنظرت سرد نیست؟؟ سردی بعداز تخمک کشی خوبه یا ...

دوغ میگن بخور  که خدای نکرده   هایپر نشی   بخور  عزیزم  سفیده تخم مرغ هم بخور 

دوغ میگن بخور  که خدای نکرده   هایپر نشی   بخور  عزیزم  سفیده تخم ...

ممنون عزیزم