2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 38 پست
ممنون.آخه من پری نیستم نمیدونم چرا بهم گفته بزنم؟

چه امپولی بهت داده؟؟

معمولا امپولا از روز اول یا دوم یا سوم شروع میشن وتا روز تخمک کشی ادامه دارن

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

اهان  الان متوجه شدم 

اوکی 

خب شما از الان خرما و4مغز بخور اینای هم که گفتم هر کدوم توانت میرسه بخور میتونی به پزشکت بگی اون برات پیشنهاد بده کدوم بخوری 

اگه ویتامین دی بدنتم کمه حتما قرص ویتامین دی بخور 

یه روز درمیون امگا3هم بخور فولیک اسیدهم فراموش نشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون خیلی لطف کردی عزیزم انشاءالله هرچی زودتر نتیجه بگیری🙏🌹

همچنین گلم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اهان  الان متوجه شدم  اوکی  خب شما از الان خرما و4مغز بخور اینای هم که گفتم هر کدوم ...

ممنون عزیزم من الان پیروگان و hmgاستفاده میکنم.اما نگفته که باید پری باشم.میترسم الکی استفاده کنم نتیجه نگیرم.دکترم اصلا توضیح نمیده متاسفانه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اهان  الان متوجه شدم  اوکی  خب شما از الان خرما و4مغز بخور اینای هم که گفتم هر کدوم ...

من الان قرص کلسیم و فولیک اسید میخورم و همینطور ید فولیک.خرما هم میخورم گرمیجاتم تقریبا.

ممنون عزیزم من الان پیروگان و hmgاستفاده میکنم.اما نگفته که باید پری باشم.میترسم الکی استفاده کنم نت ...

تعجبه اخه این امپولارو معمولا از روز اول یا دوم یا سوم پری میگن شروع کن 

حالا در کل انشالله نتیجه بگیری عزیزم امیدت بخدا

تعجبه اخه این امپولارو معمولا از روز اول یا دوم یا سوم پری میگن شروع کن  حالا در کل انشالله نت ...

منم برای همین مزاحم شما شدم.😩 ممنون از شما که وقت گذاشتین🌹🌹🌹 لطفا اگه باز اطلاعی داشتین که کمک کننده بود ممنون میشم کمکم کنین🌹

منم برای همین مزاحم شما شدم.😩 ممنون از شما که وقت گذاشتین🌹🌹🌹 لطفا اگه باز اطلاعی داشتین که کمک ک ...

عزیزم حتما برو دوباره از دکترت بپرس یا از ماماش بپرس 

از کی باید امپولارو شروع کنی خیلی مهمه 

نگف کی بری سونو ؟

عزیزم حتما برو دوباره از دکترت بپرس یا از ماماش بپرس  از کی باید امپولارو شروع کنی خیلی مهمه&n ...

آمپولارو که خیلی وقته دارم استفاده میکنم .سونو هم رفتم اما اثر نذاشته بود وهمچنان باید آمپولارو بزنم.

آمپولارو که خیلی وقته دارم استفاده میکنم .سونو هم رفتم اما اثر نذاشته بود وهمچنان باید آمپولارو بزنم ...

خب پس دکتر خودش یه چیزی میدونه حاله ادامه بده انشالله نتیجه بگیری ولی خدای نکرده نتیجه نگرفتی با یه دکتر دیگم مشورت کن 

خب پس دکتر خودش یه چیزی میدونه حاله ادامه بده انشالله نتیجه بگیری ولی خدای نکرده نتیجه نگرفتی با یه ...

الان از وقتی میرم معاینه باد از طریق رحم وارد بدنم شده پهلوهام همه باد افتاده و درد دارم.شما یا کسی دیگه اینجوری شده ؟ممنون از شما عزیزم.😘

الان از وقتی میرم معاینه باد از طریق رحم وارد بدنم شده پهلوهام همه باد افتاده و درد دارم.شما یا کسی ...

ن عزیزم 

اولین باره همچین موضوعی میشنوم تجربه ندارم

منم این ماه میکرو دارم  چهارده تا   عضلانی داده    ۹ تا شکمی

سلام.شما رفتی میکرو؟میشه از درد عمل و هزینه بگین؟؟