2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست

الهه جون .....شرمنده ......  خودت می دونی چی می خوام.

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

خدا خودتو و خانوادتو حفظ کنه. پدر و مادرتو برای هم نگه داره و چشم بد ازتون دور باشه. 

اسکرین شاتی که از پیام خودت و بابات گذاشتی توی تاپیک قبل دیدم یه حس و حال خاصی پیدا کردم، هم ذوق کردم، هم بغض کردم ... همیشه خوشبخت باشید.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نوشتی چون برای عقد اجازه لازم بوده رفتن ده    

پدر بزرگم دوست داشت مامانم حس کنه تازه عروسه و ازدواج قبلشو فراموش کنه 

خیلی چیزارو ننوشتم چون طولانی میشد و دوستان اذیت 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

خدا خودتو و خانوادتو حفظ کنه. پدر و مادرتو برای هم نگه داره و چشم بد ازتون دور باشه.  اسکرین ش ...

مرسی 🌹🌼🌹🌼🌹

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

پدر بزرگم دوست داشت مامانم حس کنه تازه عروسه و ازدواج قبلشو فراموش کنه  خیلی چیزارو ننوشتم چون ...

اهان چقدر بابابزرگ و مامان بزرگت خوبن خداحفظشون کنه الهی  

راستی خانواده مادریت ازشون الان خبر هست؟باهم خوبین؟آخه به یکی گفتی خانواده پدری خوبن ولی مادری... 

اگه دوست داشتی بگو  

نوشتی چون برای عقد اجازه لازم بوده رفتن ده    

مامانم دوست نداشت با بابام ازدواج کنه چون اون یه مطلقه بود و بابام یه پسری ک تا حالا ازدواج نکرده بود

مامانم میگ حس بدی داشتم ک آینده ینفر با موقعیت خانوادگی و شغلیه عالی و خراب کنم 

اهان چقدر بابابزرگ و مامان بزرگت خوبن خداحفظشون کنه الهی     راستی خانواده مادریت ازشون ا ...

خاله بزرگم فوت شده ولی با بچه هاش میریم ده اوکی هسیم 

مامانم عاشقه خانوادشه بچه های خواهرشو خیلی دوست داره 

با یکی از داییام ارتباط نداریم چون خیلی بی فرهنگ بود ب نظرم خانواده زنش باهاش جوری بودن ک از خانواده خودش بکنه

ولی با بقیه روابطمونو حفظ کردیم 

اهان چقدر بابابزرگ و مامان بزرگت خوبن خداحفظشون کنه الهی     راستی خانواده مادریت ازشون ا ...

اون یکی داییم بچه نداره خانمش بچه دار نمیشد 

ولی باهاشون خیلی اوکییم 

اونا تهرانن 

یعنی بابات وقتی مامانتو گرفت پزشک بود ؟؟؟؟؟؟

ن دانشجو بود 

مامانم دوست نداشت با بابام ازدواج کنه چون اون یه مطلقه بود و بابام یه پسری ک تا حالا ازدواج نکرده بو ...

چه خوب که بابات توی سرنوشتش بوده  بمونن برای هم تا 120سال ایشالله  

به سلامتی ایشالله بچه دار بشن    

دیگ ازشون گذشته 😄

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز