2821
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5128 بازدید | 255 پست
چه خوب که بابات توی سرنوشتش بوده   بمونن برای هم تا 120سال ایشالله    

اره همیشه میگ بابات یه فرشتس ک از آسمون برام فرستادن 

🌹🌼🌹🌼مرسی

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دانشجوی پزشکی دیگه گفتی 25 سالش بوده

بله

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

آهااا راس میگی مال 60سال پیش بودن   ایشالله 120سال ورِ دل هم بمونن    

😂😂اره 

داستانتو خوندم خیلی خوب بود چقد پدر و خونواده پدریتون با کلاسن

مرسی عزیزم🌹🌼🌹

اره تازه برای ازدواج دوم رضایت پدر نمیخواد اینجوری گفته

نگفتم بدون اجازه نمیتونست

ادب  حکم میکرد ک پدر و مادرش حضور داشته باشن 

و بخاطره شرایطی پدربزرگم اینا تصمیم گرفتن ک ازشون اجازه داشته باشن 

😩

اره تازه برای ازدواج دوم رضایت پدر نمیخواد اینجوری گفته

دوست داشتین پاسخم ب حرفشون و بخونین🚶🏻‍♀️

سلام عزیزم

داستانو خوندم

چقد ناراحت شدم از اینکه یه دختر با اون همه استعداد استعدادش داشت از بین میرفت

ولی وقتی به آخراش رسیدم انگار به خودم دکترای افتخاری دادن انقد خوشحال شدم

از خدا میخوام همیشه عشقشون پایدار و شما روبرای پدر و مادر وپدر و مادر را برای شما نگه داره.

راستی دو تا سوال 

اول اینکه پدر مادربزرگ پدریت زنده ن؟ با این کارشون بهشت رو برای خودشون خریدن خدا خیرشون بده

دوم اینکه خودت چی میخونی؟

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
سلام عزیزم داستانو خوندم چقد ناراحت شدم از اینکه یه دختر با اون همه استعداد استعدادش داشت از بین م ...

بله زندن 

مرسی عزیزم 

من طراحی لباس میخونم😅

بله زندن  مرسی عزیزم  من طراحی لباس میخونم😅

خدا رو شکر که زنده ان 

خوشبحالشون 

خیلی هم عالیه طراحی لباس 

من عاشقشم

راستی عاشق توهم هستم

منم مثل خووم باباییم به شدت

البته عاشق مامانم هم هستم

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
خدا رو شکر که زنده ان  خوشبحالشون  خیلی هم عالیه طراحی لباس  من عاشقشم راستی عاشق ...

بابام عشقمه

خدا خانوادتو برات حفظ کنه❤🌷