2777
2789
منم‌ اون کلیپ دیدم ماشینا یک دفعه داغون میشدن میگفتن کار جن بعدش مشهص شد اون یکی ماشین که به ماشین ...

من که دیدم یه مورد نبوده ها

حدودا ده بیستا مورد ماشین و جاده از کل دنیا

و زیاد موردای خونگی، مشخص بود ساختگی نبودن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
من یه جا خوندم همونطوری که ما اجازه نداریم وارد حریم اجنه بشیم و ببنیمشون اونام نمیتونن و اجازه ندار ...

اره دقیقا میخاستم الان اینو بگم😁ما خودمونم یه ادمو محو ببینیم میترسیم،احتمالا اونام همین قدر ک ما ازشون میترسیم میترسن

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خونه پدرم جن داره هرچی دعاهم میکنن فایده نداره ولی بی آزارن بعضی وقتا هم خیلی اذیت میکنن اوایل که متوجه شدیم صدامیومد تواتاق خواب هامون مثلا صدای دیوارو درو راه رفتن و... منم  وخواهرمم کنار هم خوابیده بودیم یع شب  توحال وازاین صداها ترسیدم سرموکردم زیرپتو بعدصدای نفسای یع مرد میومد احساس کردم چیزی زیرپتو خواهرمه منم بسم الله که گفتم خواهرم باجیغ از خواب پاشد وگفت یع مرد که کل بدنش سیاه بوده وپرمو داشته دنبالم میکرده 

هاله سنگین چیه بچه ها کسی میدونه ی فالگیر گفت موکل دار. گفت همزادم داری ولی آسیب نمیرسونه😐😐😐

چه همه چیز داری😂😂😁

من بچه كه بودم تو حياط خونمون كه مال همسايه طبقه همكف بود از تو بالكن كه نگاه ميكردم يه مرد كچل ميديدم كه باسگش تو حياط راه ميره درصورتيكه همسايمون همچين كسى رو نداشتن خيلى ميديدمش بعدها كه بزرگ شدم و از اون خونه هم رفتيم من فكر ميكردم تو خواب بوده ولى وقتى براى ديگران تعريف كردم دخترعموم گفت منم ديده بودمش 😰😰😰

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

یکی از فامیلامون که مطمئنم دروغ نمیگه چندسال دبیرستانش تو یه روستا درس میخونده و تو خوابگاه بوده

خوابگاشونم وسط بیابون بوده

گفت یه شب خواب بودم احساس کردم یکی تو اتاقه لامپاشم خاموش بوده

یه دفعه یچیزی کمرشو چنگ زده محکم اونم شروع کرده به جیغ زدن 

دخترا از اتاقای دیگه ریختن سرش. ببینن چه خبره اومدن نجاتش دادن

ازش که قضیه رو پرسیدن گفت که یه موجود پشمالو قد کوتاه سیاه اومد کنار تختم کمرمو چنگ زد انداختم رو زمین .حتی کمرشم قرمز شده بود و جای خراش مونده بود روش

من خونه پدرم جن داره هرچی دعاهم میکنن فایده نداره ولی بی آزارن بعضی وقتا هم خیلی اذیت میکنن اوایل که ...

وایییی😓این یکی خیلی ترسناک بود

حالا از کجا فهمیدی صدای نفسه مرده؟