2777
2789

بچه ها اگه میدونین کمک کنین من چند بار صداشونو شنیدم وحشت کردم یبار دخترم داشت خرف میزد شوهرم نماز میخوند یهو دیدم یکی صدای دخترمو تقلید کرد باصدای مردونه،یبارم نصف شب بود من ازخاب پریدم برقا رفته بودن خیلی ترسیدم با صدای مردونه گفت هیس هیس سرمو کشیدم خابیدم 😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم حتی من قرآنم گذاشتم باز خواب بد دیدم. الان نمیبینم نمدونم علتش چیه چاارقول دارم علتش میتونه ب ...

عموي منم ميديد مادر بزرگم براش قران ميزاشت بالا سرش عموم ميگفت شبايي كه قران بالا سرمه مياد از دور ميشينه نگام ميكنه فقط

دو تا ميديد رفت دعا نويس مامان بزرگم دعا نويس گفته بود يكيشون ازين بدش مياد بچشو سوزونده ميخواد بكشه پسرتو يكيش عاشق پسره اون نميزاره بكشه

كليييي دعا گرفتن تا رفتن مثل اينكه عموم زغال قليونو دور ريختني بسم الله نگفته بوده

جفت عمو هام مجرد بودن باهم ميديدن مثلا يكيش يه شب پاشد گفت رفت تو حموم مامانم رفت تو حموم اومد گفت كسي نيست كه تو حموم اون يكي عموم صبحش كه بيدار شد گفت اون لحظه كه ديشب فلاني ديد رفت حموم جنه از حموم فرار كرده

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
بچه ها اگه میدونین کمک کنین من چند بار صداشونو شنیدم وحشت کردم یبار دخترم داشت خرف میزد شوهرم نماز م ...

منم نصف شب مجرد بودم خواب بودم خيلي وقتم بود خواب بودما ولي يهو انگار رفتم تو عالمه خوابو بيداري كه حس كردم يكي اومد اتاق چشامو باز كردم ديدم مامانمه با موهاي ژوليده نگاه كرد به من رفت منم با خودم گفتم ديوونه شده مامانمنصف شب مياد ب من سر ميزنه فرداش بهش گفتم كليييي قسم خورد كه نيومده فهميدم جن بوده

چند بارم رو ب ديوار كه ميخوابيدم حس ميكردم يكي پشت سرم ايستاده يا تو پذيرايي صدا مبل ميومد انگار يكي ميشينه رو مبل از اون خونه كه رفتيم ديگه اينجوري نشدم فقط يكي دوبار اينجور شدم كه اونم فقط سايه ديدمو صدا شنيدم

البته اون خونه كه جن ميديدم داستان داشتااا

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

عجب داستانایی هنگیدم توروخدابیان ازروش های جلوگیری ازطلسم شدنو دوری ازشون بگید من نیازدارم یکی ازنزدیکانم ازموقعی که13سالش بوده میدیده واذیتش میکردن تااینکه30سالگیش خودکشی کردبعدمادرش که رفته بودپیش دعاده واسه یکی ازبچه های دیگش دعاده گفته اون بچت که خودشوکشته جن داشته خیلیم اذیت میشده ماهم باورنکردیم 

موافقم حتی من قرآنم گذاشتم باز خواب بد دیدم. الان نمیبینم نمدونم علتش چیه چاارقول دارم علتش میتونه ب ...

باید دعابگیرین ..سوره ی جن و بقره رو دانلود کن هر روز بزار تو خونه 

چشمان تو آفریقاست..