2777
2789
یه بار دیدم اونم تعریف کردم....

کو تگم کن بخونم.من اوایل میگفتم خوابه اهمیت نمی‌دادم ولی وقتی درست درمیومد میترسیدم. حتی ازدواج هم دیدم. دختر خالم سالم بود تو عید ی روز قبل اینکه بیان خونمون البته خبر نداشتیم میان. خواب میبینم تو خونه قدیمیمون میا با لباس سیاه به تنش میخوایم صبحونع بخوریم نون نداریم میگه من میرم نون بخرم اینا میخوام جلوشو بگیرم که تو مهمونی زشته تو نرو من میرم هرچی دستمو دراز میکنم نمیتونم بگیرمش انگار یه چیزی فاصله میندازه بینمون بعد بهم میگه با لبخند برمیگردم نگران نباش. فرداش میان خونمون مانتو سفید پوشیده بود گفتم بهش خوابتو دیدم اینطوری سیاه پوشیدی حتما تعبیرش اینه میاین خونمون با لباس سفید مانتوش گفتم. بعد خرداد حالت سرماخوردگی  داشت سرفه اینا دیدیمش که میگن سرما خورده چیزی نیست که بعدترش می‌فهمن سرطانه و شب یلدا فوت میکنه یعنی اون موقع که من خواب دیدم نشانه مریضی نداشت و کسی نمی‌دونست حتی خودش

دقیقا دوست منم حرف بد زد بهشون بجایی رسید بیمارستان اعصاب روان بستری شد هر لحظه میدیدشون هر لحظه ب ش ...

ولی من بهشون میگم فقط منو اذیت نکنید و نمیکنن نمدونم مسلمونن یا نه! 😐😐😐چرا اخه زندگی میکنن خوب

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم دختر همسایمونو بدجور ترسوندن از پنجره های آهنی میومدن بالا اصلن هنچین چیزی صحت نداره ک از آهن ...

موافقم حتی من قرآنم گذاشتم باز خواب بد دیدم. الان نمیبینم نمدونم علتش چیه چاارقول دارم علتش میتونه باشه🤔🤔به نظرتون

خونه مامان بزرگم تو دهاته آقا ی شب ما نشستیم همگی زنداییام خاله هام بچهاشو مامان بزرگم مامانم از ج.ن ...

اسمشونو بیاری سریع حاضر میشن .حیوونا خیلی سریع وجود اجنه رو حس میکنن

چشمان تو آفریقاست.. 
😐😐😐😐😐😐جدییی

اره

من اینجوری شنیدم تا ۴۰ روز تنها نباشن

شایدم چون بدن ضعیف میشه ،اینجور چیزارو میبینن

شایدم واقیعین

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
چی دیده

جن بوده دیگه

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

اگه اتفاقی موجود ماورایی را دیدین، نرمال رفتار کنید و سعی کنید نترسید. چون اینها از انرژی ترس آدمها خیلی خوششون میاد و دست از سرتون بر نمی‌دارن. روی رفتارتون کنترل داشته باشید. اونا هم میرن دنبال کار خودشون

من جن ندیدم ولی یبار تو سفر بودیم تو یک جاده کوهستانی وحشتناک  و پرپیچ و خم مثلا ساعتهای دو ش ...

چه شكلي بود

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ولی اگه روزی جن اومد پیشتون زودی یه سنجاق وصل کنید بهش تاموقعی که بازش نکنید تسخیر شما میشن و هرکاری ...

اره منم اینو شنیدم قدیما یکی همین کارو کرده بود هرچی میگفت براش انجام میدادازش کارمیکشید...خلاصه جنه یروز نقشه میکشه این سنجاقو بازمیکنه اونم فرارمیکنه درحینه فرارمیگه اره تومیتونستی درمانه سرطانو ازمن بپرسی ولی نپرسیدی...

واي منم ديدم 

خيلييييييييي ام ميترسم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘