2777
2789
عنوان

از زندگی خستم

490 بازدید | 58 پست

می‌خوام بذارم برم دیگه شوهرم گولم زد تو سن کم بچه دار شدم اولا می‌گفت خودم نگه میدارم حالا شبا که گربه می‌کنه میگه از زندگی سیرم کرده این بچه بهش میگه زهر مار در حالی که فقط خودم نگه ش میدارم خواهرمم که فقط دنبال عشق و حالشه اشتباه کردم تو بیست سالگی بچه دار شدم هیچیم سر در نمیارم بچم اذیت میشه امروز دیدم گردنش زخمه دوست داشتم خودمو بکشم بسکه بی لیاقتم حس میکنم بدترین مادر دنیام اون همه عذاب کشیدم تا بچشو به دنیا بیارم حالا بدهکارم شدم از شب اول جاشم از ما جدا کرد من بی تجربه موندم و ی نوزاد

عزیزم فک کن کسیونداری 

بچتوباعشق وجون بزرگ کن

ب کمک مردجماعت چشم نداشته باش 

مرداروهم مابایدراه ببریم

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش 

پرو پیش‌ پزشک اطفال و درباره مشکل پوست گردنش راهنمایی بخواه...پماد میده

بعدشم به جای آه و ناله خیلی جدی باهاش حرف بزن بگو این بچه مال جفت ماست‌.اگر نمیتونی همراهی کنی منم نمیتونم کارای دیگه جز نگه داریش رو انجام بدم.اونقدر جدی و بدون داد بگو که به حرفات فکر کنه.در ضمن تو خیلی ام مادر خوبی هستی که به فکر نینیت هستی.

عزیزم فک کن کسیونداری  بچتوباعشق وجون بزرگ کن ب کمک مردجماعت چشم نداشته باش  مرداروهم م ...

افرین👌👌👌👌👌👌👌👌

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم شماخیلیم مادر خوبی ولی باید خونسردیتو حفظ کنی ،،،حواست به نی نیت باشه واسه چی میگن بهشت زیر پای مادره؟واسه همین یختیا ومشکلات.منم سنم کم بود بچه دارشدم اصلاهم شوهرم کمکم نکرد فقط خودم دخترم الن ۴سالشه خیلیم خوبه

اینجوری نگو... اون قدیم بود بچه رو میزاییدن خودش بزرگ میشد. ..الان عصر تکنولوژی و اطلاعات...میتونی کتاب بخونی مطالعه کنی یاد بگیری...اینهمه به بچه ت محبت میکنی...قدیما اصن وقت نمیکردن ببینن  بچه شون چشه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

قوی باش عزیزم

منم ۲۰ سالم بود بچم بدنیا اومد تازه شوهرم درجا طلاقم داد و تا الانم نیومده بچشو ببینه

تنها بزرگ کردم پسرمو روزایی بود ک بچم مدرسه میرفت گریه میکرد همه بابا دارن من ندارم 

میدونم شبا سخت میگذره بهت ولی فکر کن اون بچه هم تورو داره فقط که ب فکرشی بخاطر بچه ات روحیه اتو حفظ کن