2777
2789
عنوان

از زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 58 پست
ببخشید میپرسم مادرتون نیستن ؟یا خواهر شوهری مادر شوهر جاری یعنی هیچ کس نیست 

مادرم وخواهرم دنبال عشق و حال خودشونن بعد سزارین حتی نتونستم یه روز استراحت کنم همش خودم کارمو انجام دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرم وخواهرم دنبال عشق و حال خودشونن بعد سزارین حتی نتونستم یه روز استراحت کنم همش خودم کارمو انجام ...

عب نداره عزیزم قوی باش ب بچت فک کن ک فقط تورو داره حمایتش کن بعد چند وقت بچه دار شدی ؟؟

خدا نکنه عزیزم این کارو نکن الان زنی ک زایمان میکنه تا چند ماه وضعیتش نرمال نیست زود تصمیم نگیر،ا ...

من اصلا نمی‌گم بیا نگه دار ولی این میگه اصلا گریه نکنه

نکن این کارو عزیزم با ی بچه تک و تنها سمت کجاست شهرتون الان خودت کجای چقد راهه 

تهرانم اردبیل خونه داریم به خدا خستم فقط می‌خوام برم ی جایی صدای هیشکیو نشنوم

[QUOTE=93587765]این منو 

واییی عزیزم ناراحت نباش بخ ا اینا همه بخاطر دوران بارداری و بعد زایمانه من خودم انقد غر میزنم بعضی وقتا ک نگو ببین همه مادرا شکمشون ترک میخوره ضعیف میشن یه کمی نا مرتب میشن ولی یه دوره کوتاهه اینا همه ام میگذره تو الان حساسی زیاد با شوهرتم بحث و اینا نکن مدام بگو بچمونو دوس ندارم کم و کسر داشته باشه دوس دارم با ادب باشه بگو اگه من و تو بحث و دعوا داشته باشیم تو روحیه و تربیت بچمون تاثیر میذاره خداشاهده من همین حرفا رو ب شوهرم زدم الان بحثی چیزی پیش میاد دست منو میگیره میبره تو اتاق حرفامونو میزنیم اینم بدون ک جداییی و طلاق مرحله اخره سریع ک ادم نباید بگه خدافظ من میخام برم مخصوصا الان ک بچه داری بچه هم پدر میخاد هم مادر ایشالا ک نینیتونم همیشه زیر سایه پدر مادر باشه 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون