2777
2789
عنوان

از زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 58 پست
اینجوری نگو... اون قدیم بود بچه رو میزاییدن خودش بزرگ میشد. ..الان عصر تکنولوژی و اطلاعات...میتونی ک ...

شوهرای مردمو میبینم دیوونه میشم میدونست کسی رو ندارم سیسمونی بده می‌گفت خودم میخرم پدرمو در آورد هیچیم نخرید آخرش بچه چاق شده لباساش کوچیک شدن ناراحته لباس نمیخره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم طفل معصوم رو ...گردنش رو روزی ۳ یا ۴ بار باید بشوری و خشک کنی... من همش میشورم گردنشو ۶ م ...

عزیزم پوست بچتون خشک نمیشه؟؟؟ زینک و کمی روغن بچه میزنید که خشکی و اگزما نگیرن؟ چون شستشوی بچه 6 ماهه زیادشم درست نیست باعث الرژی و حساسیت میشه...خدا براتون حفظش کنه

قوی باش عزیزم منم ۲۰ سالم بود بچم بدنیا اومد تازه شوهرم درجا طلاقم داد و تا الانم نیومده بچشو ببینه ...

الهی بمیرم براش باز تو حداقل راحت شدی یه گوسفند خرید واسه قربونی باورت میشه هنوز غر میزنه؟؟ می‌گفت پول میدم شکمتو عمل میکنی ولی دلش نیومد یه کرم بخره که بدنم نترکه ساکمو بستم فردا میدارم میرم دیگه نمیتونم ادامه بدم

آخه بلد نیستم بچم اذیت میشه

سلام این حال تو طبیعی عزیزم بیشتر خانوما بعد زایمان حالت افسردگی میگیرن مخصوصا اگه از طرف شوهرشون حمایت نشن نگران نباش عزیزم اصلا میگذره سعی کن درکش کنی بچه تو زندگی ی تحول خیلی بزرگه و ی راه جدیده ک هر کس ی جور باهاش کنار میاد شاید اونم هنوز تو شکه پدر شدن هست 

کاری نداره ک همه سوالات رو از یکی از نزدیکتان ک تجربه داره بپرس الان ک هوا گرمه سعی کن روزی چند بار دستتو نم دار کنی با آب ولرم آروم بکشی زیر گردن بچه مخصوصا بعد شیر خوردن بعد با ی پارچه لطیف از جنس لباسای نخی خودش آروم پاک کنی همین 

اع عزیزم چرا انقد ناراحتی منم دقیقا بیست سالمه و یه دختر چهار ماهه دارم اصن جونم برا بچم در میره چرا فک میکنی ک ب کمک بقیه احتیاج داری ببین من زایمان ک کردم یه راست رفتم حونه خودم و از کسیم کمک نخاستم حتی مامانم میخاست نینیمو بشوره گفتم بده نمیخام میخام حودم بشورم ک یاد بگیرم ب خودت متکی باش این یه لطفه ک خدا بهت داده خیلی از عزیزان تو این سایت هستن ک دلشون میخاد جای تو باشن و بچشونو بغل کنن منم شوهرم کمک نمیده زیاد فقط موقع بازی کردن با نینی یادشه نینی داره راجع ب گردن نینی ام ک یه امر طبیعیه دختر من گردنش سوختگی داره روزی دوبار با پنبه خیس تمیز میکنم بعدش پماد میزنم هنوزم ک هنوزه خوب نشده ولی باز تلاش میکنم ب این فک کن ک اختلاف سنی تو نینیت چقدر خوبه اینم یادت باشه ک بچت یه مامان شاد میخاد از مادر شدنت لذت ببر 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    
شوهرای مردمو میبینم دیوونه میشم میدونست کسی رو ندارم سیسمونی بده می‌گفت خودم میخرم پدرمو در آورد هیچ ...

زندگی ت رو با بقیه مقایسه نکن...اونا هم یه مشکلات دیگه دارن. ..اونم لج میکنه حالا ولش کن...بالاخره که مجبوره بخره... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
الهی بمیرم براش باز تو حداقل راحت شدی یه گوسفند خرید واسه قربونی باورت میشه هنوز غر میزنه؟؟ می‌گفت پ ...

خدا نکنه عزیزم

این کارو نکن الان

زنی ک زایمان میکنه تا چند ماه وضعیتش نرمال نیست

زود تصمیم نگیر،البته ک شوهرت باید کمکت کنه

ولی خب وضعیت خودتم خوب نیست الان و زمان مناسبی برای این تصمیم نیست

یکم صبر کن از در زبون خوش با شوهرت وارد شو 

یهو نگو تو بچه رو نگهدار من بخوابم

تو روز مهر بچه رو بنداز تو دلش بگو بچه مون بابا شو میخواد دلش تنگ شده و... بزار کم کم کارای بچه رو انجام بده

باور کن جدا شدم ولی الان حسرت میخورم میگم نتونستم کار خاصی بکنم برا بچم نتونستم از اون دوران لذت ببرم

مشاوره هم بری هم ب خودت کمک میکنه هم راهکار میده بهت 

الهی بمیرم براش باز تو حداقل راحت شدی یه گوسفند خرید واسه قربونی باورت میشه هنوز غر میزنه؟؟ می‌گفت پ ...

اه چه شوهری 

رفیق نیمه راهه

حداقل میخاس حرف نزنه 

واسه استراحت خودتم شده چندوقتی ازش دورباس بزارحالت خوب به

بچت چندوقتشه؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلام این حال تو طبیعی عزیزم بیشتر خانوما بعد زایمان حالت افسردگی میگیرن مخصوصا اگه از طرف شوهرشون حم ...

این منو بعد از عروسی افسرده کرد ی قرون پول نامیده بهم بعد انتظار داره خوش تیپ باشم مثل دوران مجردی میگه پیر شدی دیگه برام هیچ انگیزه ای نمونده