2777
2789
عنوان

از زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 58 پست
 شوهرتون حرف بدی زده همیشه اینجوری میگه ؟ مشکلی نداره؟ شاید مشکلی بیرون خونه براش پیش اومده؟ ...

نه خودش بچه میخواست حالا که شبا بی قراری می‌کنه نمیتونه بخوابه چرتو پرت میگه انگار من خواستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانم اردبیل خونه داریم به خدا خستم فقط می‌خوام برم ی جایی صدای هیشکیو نشنوم

این همه راه عزیزم با ی بچه ۶۰ روزه باز اینجا تو خونه خودت خورد و خوراکت میدونی هست امکانات خونه خودت صد در صد بهتره عجولانه تصمیم نگیر واقعا با شوهرت حرف بزن بگو کمکت کنه بهش بگو مگه من چندسالمه بچه مال جفتمونه احتیاج ب پدر داره مشکلت چیه من جز تو ب کی تکیه کنم شاید آروم شه شاید از چیزی دلخوره بگو خیلی بهم ریختم این بچه ب منو تو احتیاج داره اینجوری نمیتونم خوب نگهش دارم

نه خودش بچه میخواست حالا که شبا بی قراری می‌کنه نمیتونه بخوابه چرتو پرت میگه انگار من خواستم

ببین پس خودش میخواسته نگران نباش

اونم مثل شما بی تجربه اس

از طرفی ادم مادر میشه یه صبر و توانایی خدادادی میاد تو وجودش ولی مردا ک اینطور نیستن

از الان اگه تو غر بزنی اینکارای بچه رو سخت جلوه بدی برا اونم سخت میشه

ی جوری رفتار کن که بفهمه همه بچه ها اینجورین این دوران و گریه ها حتی شیرینه و میشه لذت برد از زندگی و... سخت جلوه نده وضعیتو وگرنه اونم فکر میکنه چه مصیبت عظمایی رو داره تحمل میکنه و اصلا مسولیت قبول نمیکنه

حواست باشه

ببین پس خودش میخواسته نگران نباش اونم مثل شما بی تجربه اس از طرفی ادم مادر میشه یه صبر و توانایی خ ...

بچم خیلیم اذیت کن نیست بیچاره الان واکسن زده قبلام من نمیدونستم شیر می‌خوردم گریه میکرد حالا اگه اینم بخوابه اون فیلم میبینه ولی تا بگم بیا کمک خوابش میگیره

تهرانم اردبیل خونه داریم به خدا خستم فقط می‌خوام برم ی جایی صدای هیشکیو نشنوم

عزیزم این کارو نکن بخدا دو ماه بگذره همه چی حل میشه هم اذیتای نینیت کمتر میشه هم خودت روحیت بهتر میشه اشتباه نکن منم شوهرم تا یکی دوماه از ما جدا کرد خودشو اگه کارای بچمو میکردم یا قربون صدقش میرفتم ب شدت حسودی میکرد و بد اخلاق میشد همش ولی الان ک یه مدت گذشته اخلاقش کم کم بهتر شد درک کرد ک پدر شده ب همسرت زمان بده فقط از خودت غافل نشو ب خودت برس 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    

خانومی منم شرایط شمارو داشتم بااین تفاوت  که چون ماه رمضان بود نه مادرم نه مادرشوهرم حال کمک به منو نداشتن!مطمئن باش این حساسیتهای بعد زایمان مال  همه هست منتها ما کمکی نداشتیم واسه همین بیشتر اذیت میشیم. حالا فک کن شمامیگی بچت خوبه من بچم کولیکی بود شب که میشد همینطوررررر یه ریز گریه های وحشنتناک!حتی مشکوک به تشنجم شد یه بار مردیم وزنده شدیم وخیلی چیزای دیگه که من فقط کارم گریه بود ببین اگر دوست خوب یا همسایه خوب داری تعارف نکن بگو روزی حتی یک ساعتم میتونه بیاد پیشت من درک میکنم که گاهی یه ربع هم بران غنیمت بود درپناه حق باشی

عزیزم این کارو نکن بخدا دو ماه بگذره همه چی حل میشه هم اذیتای نینیت کمتر میشه هم خودت روحیت بهتر میش ...

منم حس میکنم حسودیش میشه وقتی پیششم گریه که می‌کنه میگه ولش کن

عزیزم این کارو نکن بخدا دو ماه بگذره همه چی حل میشه هم اذیتای نینیت کمتر میشه هم خودت روحیت بهتر میش ...

بچمم بغل اون گربه می‌کنه پیش من آرومه انگار لجش میگیره

الهی بمیرم براش باز تو حداقل راحت شدی یه گوسفند خرید واسه قربونی باورت میشه هنوز غر میزنه؟؟ می‌گفت پ ...

وای به خاطر این چیزا نکن این کارو عزیزم ب اون توجه نکن عادت نداره عادت میکنه ب سر وهمین صدا،این چیزا چیزی نیس ک زندگیتو خراب کنی گلم بچه اوردی با عشق بزرگش کن ول کن مردارو چیز سختی نیس بچه داری من خودم همه کاراشو میکنم مامانم ده روز کمکم کرد به بعدش خودم،البته خدتروشکر بچه من ارومه