2777
2789

تو چشت زل میزنن و بدترین حرفارو میگن نمیتونی چیزی بگی و لال میشی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگ شوهرم ی بار گفت حالم از اسمت بهم میخوره من صدات میزنم سارا دخترتم رقیه😐😐

این همه وقاحت عجیب نی؟؟؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه ها من عجیب ترین چیزی ک شنیدم از ی بنده خدایی بود میگفت روح پدرشو دیده وقتی داشته ب نیابتش حلوا درست میکرده

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

یه موضوع جدید تو خانواده ی همسرم ، این که یکی از  فامیلاشون اول عقد پسرشون به عروس گفتن ما خوبیم باید مثل ما باشه همه ی کارات😐😐😐 واقعا واسم عجیب بود که دوتا دختراش شبیه به هم یا مامانشون نیستن بعد این خانوم میگه عروسمون باید مثل خودمون باشه

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
مادربزرگ شوهرم ی بار گفت حالم از اسمت بهم میخوره من صدات میزنم سارا دخترتم رقیه😐😐 این همه وقاحت ع ...

توعم صداش بزن ننه بتول

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
توعم صداش بزن ننه بتول

واییی😂😂😂😂 اسمش بتول

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
واییی😂😂😂😂 اسمش بتول

از اسمشم معلومه دریدس پس

صداش بزن بتول دریده

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

عجیب ترین ها یکی اینه میرم خونه پدر شوهرم زن بابا ‌‌شوهرم تو اشپزخونه داره گاز پاک میکنه صدام میزنه بیا چایی درست کن من نمیتونم 

عجیب ترینش اینه که پدر شوهرم معنی حامی نمیدونه و اصلا حامی بچه هاش نیست اگه 200 ازت بخواد تو بد ترین شرایط هم باشی باید بهش بدی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مادربزرگ شوهرم ی بار گفت حالم از اسمت بهم میخوره من صدات میزنم سارا دخترتم رقیه😐😐 این همه وقاحت ع ...

ننه منم هی اصرار داشت ما اسم بچه هامون رو بزاریم افسانه ولی ما هیچ کدوم نزاشتیم شررررمنده😂😂😂

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

۴ ماهه باردار بودم. شوهرم ماموریت بود ۱۵ روز. بهم اصرار کرد برو خونه مامانم اینا شام

چند روز لک بینی داشتم. دکتر گفت باید استراحت کنی

سر شام یهو خواهرش گفت وای چرا اینهمه ظرف آوردین سر سفره زنداداش خسته میشه بشوره

قیافه من این 😐 بود

گفتم ببین من باردارم تکون خور نیستم

برگشته میگه چیه اینهمه ناز آخه 😑

یعنی نزدم تو دهنش فقط

به شوهرم گفتم اون هم از خجالتش در اومد

که این رسم امانت داری نبود من زن باردارم رو فرستادم اونجا

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
از اسمشم معلومه دریدس پس صداش بزن بتول دریده

نگم برات. مادر شوهر مادرشوهرم. ولی پدر من و مادرشوهرم دراورده😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایییییییی   ببخشید ولی خنده م گرفت به بی ادبی و حرفش..یعنی چی که حالم به هم میخوره؟؟تازه اسمم انتخاب کرده براتون 

رسای نازنین من...