2777
2789
۴ ماهه باردار بودم. شوهرم ماموریت بود ۱۵ روز. بهم اصرار کرد برو خونه مامانم اینا شام چند روز لک بین ...

من ۶ ماهم بود خواهرشوهرم گفت جو بارداری گرفتت😂😂😂

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگم برات. مادر شوهر مادرشوهرم. ولی پدر من و مادرشوهرم دراورده😂😂😂

اصل مادر شوهره

باقیشون تاناکوران 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
وایییییییی   ببخشید ولی خنده م گرفت به بی ادبی و حرفش..یعنی چی که حالم به هم میخوره؟؟تازه اسم ...

خله بابا😂😂😂

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
۴ ماهه باردار بودم. شوهرم ماموریت بود ۱۵ روز. بهم اصرار کرد برو خونه مامانم اینا شام چند روز لک بین ...

باز خوبه شوهرت ادبش کرد اگه شوهر من بود روش نمیشد ج بده فقط منو ب صبر و ارامش دعوت میکرد

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من ۶ ماهم بود خواهرشوهرم گفت جو بارداری گرفتت😂😂😂

این خواهر شوهرا چشونه 😆 

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
باز خوبه شوهرت ادبش کرد اگه شوهر من بود روش نمیشد ج بده فقط منو ب صبر و ارامش دعوت میکرد

یه بار جو گیر شده بود والا همیشه اینجور 🌸نیست. بیشتر اوقات 💩ه 😂

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
بعضیاشون واقعا از حسادت ب مرز جنون میرسن اینا فقط باید ب حالشون ترحم کرد 

اره بخدا 

بچم به دنیا اومده بود ۶ روزش بود ولی درشت بود. جوری یک دستی بچرو بلند میکرد دلم تیر میکشید 😥 شوهرم میگفت چیزی نگی بهش عمشه ناراحت میشه 😑

حالا بذار باردار بشه... بچش به دنیا بیاد همرو سرش تلافی میکنم 😏😏😏😏

اره بخدا  بچم به دنیا اومده بود ۶ روزش بود ولی درشت بود. جوری یک دستی بچرو بلند میکرد دلم تیر ...

خواهر شوهر منم میدونست رو بچم حساسم یبار در کمال ناباوری اومد زد با بچه ک ببرش بیرون در خونه همسایه هاشون ک دوستاشن حالا بچم شیش ماهش بود ها تنها شانسی ک اورد شوهرم دیدش بچه رو ازش گرفت وگرنه خودم ب روش سامورایی صد تیکش میکردم😂😂😂

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

کارای عمه شوهرم نسبت به من  

نزدیک عروسیمون زنگ زد بهم ساعت 8صبح گفت جهاز برون میگیری گفتم نه ما خوشمون نمیاد

گفت خوشت نمیاد یا جهاز نداری ؟ یا از اینایی که به اسم خودت ولی به هزینه شوهرته جهازت  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خواهر شوهر منم میدونست رو بچم حساسم یبار در کمال ناباوری اومد زد با بچه ک ببرش بیرون در خونه همسایه ...

سامورایی رو خوب اومدی 😆