2777
2789
کارای عمه شوهرم نسبت به من     نزدیک عروسیمون زنگ زد بهم ساعت 8صبح گفت جهاز برون میگیری گ ...

علی ی 😂

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارای عمه شوهرم نسبت به من     نزدیک عروسیمون زنگ زد بهم ساعت 8صبح گفت جهاز برون میگیری گ ...

وای چقد حرفاش شبیه خاله شوهرم بود ،لحن حرفاش همینه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
وای چقد حرفاش شبیه خاله شوهرم بود ،لحن حرفاش همینه

ببین یعنی قشننننننگ فکر میکنه من داعشم انقدررررر باهام بده 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

آهان جاریم هم سر عروسیم موقع طلا زنی که فهمید خواهر شوهرم و برادر شوهرم برام طلا گرفتن و برای اون ۵ سال پیش هدیه نقدی دادن وسط عروسی گریه افتاد رفت جلو جمع خواهر شوهرم رو تهدید کرد که شما لیاقت منو ندارین و چرا واسع این که ادم حسابتون نمیکنه طلا خریدین بعد قهر کرد رفت آخر مجلس نشست تا آخر 😂😂😂😂😂

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...
من جای اون بنده خدا بودم قیدحلوا رو میزدم 😱😰

حالا مامانم میگه حتما از ناراحتی زیاد دچار توهم شده،خدا بهتر میدونه من ک از ترس خوابم نمیبرد روزای اول ک شنیدم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
شاید از موضوعی خوشحال بودن خشتکها را دریدن🙈🙈🙈😂😂

آره خب شاید  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
وای چه زایع🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چقد بعضیا خودشونو تحقیرمیکنن

دلم براش کبابه بخدا

حالا مامانم میگه حتما از ناراحتی زیاد دچار توهم شده،خدا بهتر میدونه من ک از ترس خوابم نمیبرد روزای ا ...

توهم که نیست لابد دیده دیگه. اما خداییش ترسناکه الانم من ی ترسی بجونم افتادیهو.😰