2777
2789
آهان جاریم هم سر عروسیم موقع طلا زنی که فهمید خواهر شوهرم و برادر شوهرم برام طلا گرفتن و برای اون ۵ ...

وااااایی خدای من این حجم از حسادت چطور توش گنجیده😂

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهم که نیست لابد دیده دیگه. اما خداییش ترسناکه الانم من ی ترسی بجونم افتادیهو.😰

هرجا حلوا دیدی الفرار💃😄😄😄

تصورش سخته 😆

به یک نفر گفتند: چرا شما دیوانه‌ اید؟   گفت: ما دیوانه نیستیم فقط تعدادمون کمه ؛ اگر زیادتر بودیم ، آنوقت شماها دیوانه بودید ...

ینی حسادت بین جاریا بین هیچ دو موجودزنده ای نیست🤣 مخصوصاجاریای اول وقتی جاری دومی میاد حس میکنن جاشون تنگ شده ودیگه عزیزنیستن. البته ی سریام هستن ک جارین اما مث خواهر باهم خوبن

گوشی شوهرم زنگ میخوره تا میگه الو،پدرشوهرم از من میپرسه کیه؟  

2 سال اول برام عجیب بود ولی این چندسال دیگه نه،عادت کردم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها شمام تو اطرافیانتون دیدین ک کسی نون حضرت فاطمه داشته باشه‌؟یا من فقط دیدم😁حس میکنم توهم میزنم نبوده همچین چیزی

گوشی شوهرم زنگ میخوره تا میگه الو،پدرشوهرم از من میپرسه کیه؟     2 سال اول برام عجیب بود ...

تو هم هی اشتباه بش بگو 😂😜

بچه ها شمام تو اطرافیانتون دیدین ک کسی نون حضرت فاطمه داشته باشه‌؟یا من فقط دیدم😁حس میکنم توهم میزن ...

یعنی چی؟نشنیدم تاحالا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ینی چی نون حضرت فاطمه؟

وقتی بچه بودم عمم ی چیزی تو سرکه داشته گرد و خمیری بود پارچه مینداخت روش قایمش میکرد میگفت این نون حضرت فاطمه ست نمیدونم واقعا چی بود همیناش تو ذهنمه

وقتی بچه بودم عمم ی چیزی تو سرکه داشته گرد و خمیری بود پارچه مینداخت روش قایمش میکرد میگفت این نون ح ...

من ک باراوله میشنوم. نکنه ازین نونا ک هرچی میخوری تموم نمیشه؟ مثلا توسرکه ام باشه اون سرکه تموم شدنی نیست

من ک باراوله میشنوم. نکنه ازین نونا ک هرچی میخوری تموم نمیشه؟ مثلا توسرکه ام باشه اون سرکه تموم شدنی ...

ن نمیخورد ازش ،فقط میدونم قایمش میکرد انگار نباید همه کسی میدیدش،خیلی عجیب و مرموز بود این جریان