2777
2789
ن نمیخورد ازش ،فقط میدونم قایمش میکرد انگار نباید همه کسی میدیدش،خیلی عجیب و مرموز بود این جریان

بذار ی سرچ بزنم توگوگل ببینم چی نوشته. ازچیزای مرموز هم میترسم هم خوشم میاد😎😈

من حامله بودم خانواده شوهرم اصلا رعایتمو نمیکردن حتی دعوامونم شد بچه تو شکمم فحش میدادن و هجوم میاوردن روم ک بزنن ب شکمم اما خواهر شوهرم چشم عمل کرد نمیذارن چیز سنگین بلند کنه خیلی عجیبه بچه ها واقعا ربطی داره ب چشم؟؟؟ینی شما یه چیز بلند میکنی سنگین باشه چشاتون درمیاد؟🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار ی سرچ بزنم توگوگل ببینم چی نوشته. ازچیزای مرموز هم میترسم هم خوشم میاد😎😈

من زدم قبلا چیزی عایدم نشد😂

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من حامله بودم خانواده شوهرم اصلا رعایتمو نمیکردن حتی دعوامونم شد بچه تو شکمم فحش میدادن و هجوم میاور ...

اره فک میکنم ب مویرگا چشم فشار بیاد،ولی بزن دهنشو صاف کن تا چشاش مشکل داره ،بعد بگو ن من نبودم یا دستم خورد بت😜😜😜

من حامله بودم خانواده شوهرم اصلا رعایتمو نمیکردن حتی دعوامونم شد بچه تو شکمم فحش میدادن و هجوم میاور ...

اره ربط داره چون فشار میاد . حتی مناطق پرفشارم نباس برن از لحاظ جوی. مث شمال مثلا. روی کوه مثلا

خخخ اونوقت جر میدن بچم بی مادر میشه 

😂😂😂خدا نکنه عزیزم،انشاالله همیشه سلامت باشی بچت زیر سایه شما و پدرش بزرگ بشه❤❤❤

یه چیز عجیب دیگه اینکه شوهرم یبار خونش ب جوش اومد دخترمو گاز گرفت بچم ۵ ماهشه دردش نیومدا ولی جاش موند من دعواش کردم مادرشوهرم برگشت گفت هیچکس حق نداره حرف بزنه ب بچه ی من چون بچشه اینم باباشه کسی دخالت نکنه ینی من همینجوری موندم😦😳گفتم خوب اینم بچه ی منه کسی حق نداره بهش صدمه بزنه ولی شعورش خیلی برام عجیب بود ک بخاطر اینکه منو ضایع کنه ب پسرش بها میده ب بچه ۵ماهه هم‌رحم نمیکنه