2777
2789
من چند وقت دیگه میشه ۴ ماه عمل کردم شبا دوتا بالشت زیر سرت بزار سرت اصلا پایین ننداز حتما طاق باز بخ ...

پیش کی همل کردی الان راضی هستی؟؟اره خوابیدنش خیلی سخته من اصن عادت ندارم.همشم تو خواب استرس ضربه خوردنو دارم

عزیزم چرا با لیزر عمل نکردی که نه درد داشته با نه کبودی 

چجوریه عزیزم؟؟هزینش چجوریه؟

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چند وقت دیگه میشه ۴ ماه عمل کردم شبا دوتا بالشت زیر سرت بزار سرت اصلا پایین ننداز حتما طاق باز بخ ...

ببین اول ک عمل کردی چجوری بود؟من همش فک میکنم فاصله بینی و لبم زیاد شده فک میکنم سربالا شده.بنظرت چون اولشه و چسب داره اینجوریه؟؟

پیش کی همل کردی الان راضی هستی؟؟اره خوابیدنش خیلی سخته من اصن عادت ندارم.همشم تو خواب استرس ضربه خور ...

اره واقعا راضیم اکثرا میگن فرم بینی خوب شده.پیش کاظم زرگری  طاق باز بودن یکم سخته گاهی وقتام بالشت بزار پشت کمرت بشین تیکه بده که خسته نشی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چی چجوریه؟؟هزینش ده گرفت ازمون ولی حسنانی از ۱۳شروع میشه تا۲۲فک کنم

عزیزم شمارو نگفتم اون خانومی که از لیزر صحبت کرد ازشون توضیح خواستم

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
این چطوریه گلم با لیزر 

عزیزم من خودم دماغمو عمل نکردم فقط یکی از دوستام که با روش لیزد عمل کرد شنیدم اگر لیزد برای کسایی که دیابت دارن و وابسته به انسولین هستن و مشکلات لخته شدن خون دارن مناسب نیست و درواقع مثلا اگر دماغتون یکم برامدگی داشته باشه با لیزر که نمیدونم چه مدلی درست میکنن بیشتر مشکلات دماغ رو درست میکنن نه اینکه کلا بکوبن و دماغ جدیدی بشه و هزینش هم بالاتره

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عزیزم من خودم دماغمو عمل نکردم فقط یکی از دوستام که با روش لیزد عمل کرد شنیدم اگر لیزد برای کسایی که ...

هزینش ک باید پایین تر باشه؟؟لیزر ک راحت تره ازعمل بازو بیهوشی و اینااا

مرسیییی😍خداکنه نتیجش خوب باشه برام دعا کنید راحت شم

میشه عزیزم نفوذ بد نزن فقط اولش دیگه خودت میدونی پف داره یه دفعه نگی بد شده ناراحت بشیا 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
ببین اول ک عمل کردی چجوری بود؟من همش فک میکنم فاصله بینی و لبم زیاد شده فک میکنم سربالا شده.بنظرت چو ...

اولش اره منم وقتی دکترم اتل بینیم باز کرد گفتم وای این چیه😀دکترم گفت صبرکن اگه ۱ ماه دیگه همچین حرفی زدی تا چند وقت اصلا خودمو تو اینه نگاه نمیکردم اولش چون عادت به قیافه جدیدت نداری فکر میکنی بینیت خیلی سربالاس

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چجوریه عزیزم؟؟هزینش چجوریه؟

عزیزم برای یکی از دوستان توضیح دادم و دوست من چند ماه پیش تو بیمارستان خصوصی27میلیون داد فکر کنم در کل23میلیون باشه اگر تو بیمارستان خصوصی نباشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز