بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکم از شرایط عمل تعریف میکنی ؟ بعد عمل درد داشتی؟ چه غذاهایی میخوری ؟ حموم چطور
درد اصلا نداره من که اصلا درد نداشتم تا ۱ هفته باید غذا ابکی و نرم بخوری حموم تا یک هفته نباید بری روزی که بخواد دکتر اتل برداره قبلش میری حموم داخل حموم سرت نه باید خیلی بالا باشه نه خیلی پایین
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
عزیزم چرا با لیزر عمل نکردی که نه درد داشته با نه کبودی
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من اخه بینیم غضروفی استخونی بود و انحراف تیغه بینی هم داشتم
اها مبارکت باشه عزیزم😘
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
شما چند وقته عمل کردی؟؟یکم برام بگو.منم خداروشکر زیاد درد ندلرم .خونریزیش تو شب بیشتره بنظرت طبیعیه؟ ...
من چند وقت دیگه میشه ۴ ماه عمل کردم شبا دوتا بالشت زیر سرت بزار سرت اصلا پایین ننداز حتما طاق باز بخواب خونریزی طبیعی نگران نباش فقط مواظب باش ضربه اصلا به بینیت نخوره
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺