2777
2789
دوست عزیز شما با ابیانه عمل کردید؟

سلام خیر کلا از عمل منصرف شدم در حال حاضر

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام خیر کلا از عمل منصرف شدم در حال حاضر

در مورد دکتر ابیانه اطلاعاتی ندارید یا مشاوره نشدید

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آرزو جان بعد از گذشت این مدت از عملت با ابیانه راضی هستی؟

سلام اره خداروشکر  الان ۵ماهه ازعملم میگذره و نگرانیای اولیم برطرف شد.بینیم خیلی طبیعیه و خوب روصورتم نشسته فقط دوس داشتم یه کوچولو بیشتر قوس میداد.درمجموع ازاولش خیییلی بهترشده وهرکی میبینه میگه.۹۵درصد اوکی و راحتم باهاش😁خداروشکر

سلام اره خداروشکر  الان ۵ماهه ازعملم میگذره و نگرانیای اولیم برطرف شد.بینیم خیلی طبیعیه و خوب ر ...

خداروشکر که اینقدر راضی هستید.فرم پره ها‌و سوراخ های بینیتون چطوره؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
@نخودشیرین   ‍  و @آرزوآذین   سلام شما هردو با دکتر ابیانه بودین میتونم درخ ...

دوست عزیز شما بالاخره با ابیانه عمل کردید؟

عزیزم من 6ماهه عمل کردم پیششون.عمل خوبی بود.اصلا کبود نشدم.خونریزی شمام بخاطر انحراف تیغه بینیت هست. ...

عزیزم ممکن هست از بینیتون عکس ببینم؟

دوست عزیز شما بالاخره با ابیانه عمل کردید؟

خیر من اصلا بی خیال جراحی شدم

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
من طبیعی میخواستم یکی حسنانی مدنظرم بود یکی اببانه.ولی هزینه حسنانی فضاییه

گلم عکس بینی تو میدی ببینم... قبل و بعد؟ خواهش میکنم میخوام با ابیانه عمل کنم خیلی میترسم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
غذا که تا دوساعت بعد عمل گفتن اب نخور یکی از قسمتای بد بعد عمل همین بود ینی وحشتناک تشنم بود همسرم ه ...

عزیزم شما با ابیانه عمل کردین مشکلی ندارین؟ میشه درخواستمو قبول کنین چنتا سوال دارم ازتون

عزیزم شما با ابیانه عمل کردین مشکلی ندارین؟ میشه درخواستمو قبول کنین چنتا سوال دارم ازتون

عزیزم شما با ابیانه عمل کردید؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز